Pereiti į pagrindinį turinį

Po pergalės Niujorke E.Anusauskaitė žada emigruoti

2011-11-04 17:33
Po pergalės Niujorke E.Anusauskaitė žada emigruoti
Po pergalės Niujorke E.Anusauskaitė žada emigruoti / Tomo Lukšio (BFL) nuotr.

Penktadienį į Lietuvą po Niujorke vykusio konkurso „Pasaulio balsai permainoms“ pergalės sugrįžusi Evelina Anusauskaitė prasitarė, kad savo gimtinėje ilgai užsibūti nežada.

„Vienaip ar kitaip planavau išvažiuoti, nepriklausomai nuo šio konkurso pasekmių. Dabar yra labai stipri priežastis tai padaryti užtikrintai  ir net greičiau nei aš galvojau. Planai yra išvykti po Naujų metų“, - kalbėjo mergina. Pasak dainininkės, ji svajotų išvykti tęsti karjeros į JAV. „Kol kas man ten yra daugiausia galimybių“, - teigė mergina.

Niujorke vykusiame konkurse E.Anusauskaitei pavyko iš arti pamatyti ir susipažinti su tokiomis atlikėjomis kaip Fergie, Natasha Bedingfield, Delta Goodrem, Ashley Greene. Mergina prasitarė, kad su pasaulinę šlovę nusipelniusia Fergie jai teko asmeniškai pabendrauti. „Kalbėjau labai nedaug. Ji buvo žvaigždė numeris vienas. Užkulisiuose ją visada saugodavo piktas apsauginis, todėl prie jos nelabai ir prieisi. Tačiau man ji pasirodė labai linksma ir profesionali moteris, ir labai graži“, - įspūdžiais dalijosi E.Anusauskaitė.

Paklausta, ar Fergie lietuvę pasveikino su pergale, E.Anusauskaitė nusišypsojo: „Ji priėjo prie manęs, apsikabino ir į ausį uždainavo „Happy Birthday“.

E.Anusauskaitė pasakojo, kad Niujorke jai pavyko artimai susidraugauti su Beyonce muzikos direktore Sheila. „Ji man pasakė, kad jei tik reikės kokios nors pagalbos, galiu jai skambinti. Man tokie žodžiai labai daug reiškia“, - džiaugėsi mergina.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų