Pereiti į pagrindinį turinį

Pramoginės laidos žurnalistai bandė sutaikyti pavydžią porą

2013-02-25 14:30
Pramoginės laidos žurnalistai bandė sutaikyti pavydžią porą
Pramoginės laidos žurnalistai bandė sutaikyti pavydžią porą / DMN archyvo nuotr.

Į LNK televizijos laidą „24 valandos“ kreipėsi 28-erių metų Jūratė iš Klaipėdos. Ji pasakė tik tiek: „Gal kam nors mano bėda ir pasirodys menka, bet aš dėl nekontroliuojamo pavydo sugrioviau savo gyvenimą. Gal galite jį išgelbėti?“

Paaiškėjo, kad savo gyvenimo griūtimi mergina vadina sugyventinio Vytauto išėjimą iš jos namų. Porai birželį gims planuotas kūdikis ir dabar Jūratė graudina širdį kalbomis, kaip ji norėtų, jog vaikelis turėtų tėtį. Jų santykiai su Vytautu, toliau pasakoja mergina, buvo beveik idealūs, tik bėda, kad jie retai drauge kur nors išeidavo. O Jūratė, kaip pati prisipažįsta, labai pavydi, tad net minutę kitą ilgiau darbe užtrukęs vyras tapdavo rimto barnio priežastimi. Tokie pavydo priepuoliai Vytautui galiausiai pabodo ir jis paliko savo merginą.

Nuvykus pas vyrą į darbą, Jūratės emocijos išsiveržė lyg ugnikalnis – ji raudodama puolė buvusiam draugui ant kaklo, maldaudama sugrįžti, o jis nuo jos gynėsi kaip nuo pikčiausio priešo, prisiekinėdamas, kad daugiau niekuomet tarp jų nebus nieko bendro. Aistroms aprimus, atėjo eilė Vytauto išpažinčiai. O jo papasakoti faktai, kurių Jūratė net nebandė neigti, privers plaukus ant galvos šiauštis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų