Pereiti į pagrindinį turinį

Pramoginės laidos žurnalistus apstulbino namai, kuriuose gyvena šeima

2013-01-09 14:30
Pramoginės laidos žurnalistus apstulbino namai, kuriuose gyvena šeima
Pramoginės laidos žurnalistus apstulbino namai, kuriuose gyvena šeima / TV 3 nuotr.

Vytautas jau porą metų nematė savo dviejų vaikų, nes buvusi žmona Edita neleidžia su jais susitikti. Kreipęsis į LNK televizijos laidą „24 valandos“, vyras jausmingai pasakojo, kaip stengėsi uždirbti pinigų ir rūpintis savo atžalomis, kol jų motina girtuokliavo su įtartinomis kompanijomis. Deja, Vytautas patyrė traumą, po kurios tapo neįgaliu, o tuo pat – nereikalingu ir savo buvusiai žmonai.

Nuvykus pas Editą, gyvenančią vienkiemyje, laukė pribloškiantis vaizdas. Namas tapęs tikra landyne, kurioje kartu su motina gyvena trys mažamečiai vaikai, nes, išsiskyrusi su Vytautu, Edita susilaukė dar vieno vaikelio. Daug asocialių šeimų mačiusi laidos žurnalistė prisipažino tokią betvarkę ir šiukšlyną reginti pirmą kartą.

Labiausiai stebina tai, kad kartu atvykusi socialinė darbuotoja prisipažino žinanti, kokiomis sąlygomis gyvena Edita su savo mažyliais, jai ne naujiena ir tai, kad moteris piktnaudžiauja alkoholiu. Nors šiais laikais Lietuvoje motinystės teisės atimamos ir už mažesnius prasižengimus, Editai tai kol kas negresia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų