Premjerė sveikina rašytoją, režisierių V. V. Landsbergį 60-mečio proga

  • Teksto dydis:

Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė sveikina rašytoją, teatro ir kino režisierių Vytautą V. Landsbergį, švenčiantį 60-mečio sukaktį.

„Gerbiamas Vytautai V. Landsbergi, nuėjote gražų gyvenimo kelio ruožą, neprarasdamas kūrybinės energijos ir smalsulio, nenumaldomo gebėjimo stebėtis ir žavėtis viskuo, kas supa. Tikiu, kad ir toliau puoselėsite šią dovaną ir mus visus džiuginsite savo kūryba: knygomis, filmais, dainomis, bei dalysitės savo taikliais, aktualiais pastebėjimais. Linkiu Jums išlaikyti jautrumą ir riteriškumą, kurie daro Jūsų kūrybą tokią išskirtinę ir leidžia kitiems joje atpažinti tikrumą ir tą skaidrią išmintingą ramybę, kuri ypač reikalinga neapibrėžtumo kupiname šiandienos pasaulyje“,  – sakoma premjerės sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
Net šimon pasveikino. Kažin ar visus menininkus sveikina?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Gal komentatoriai vaikų neturi? Kitaip žinotų VVL kaip vaikų literatūros kūrėją. Jo poezija - ne mano skonio, neskaitau. O dainų mielai pasiklausau, rekomenduoju: "Žvaigždė puodynėje", "O jeigu aš numirčiau" ir kt. (rasit jutūbėje). Puikus atlikimas, puiki muzika, tačiau už lyriškus tekstus neskubėkime girti, nes savo dainoms VVL ima gerus kitų autorių tekstus.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Ką jis "parašė" nežinau,gal ir nieko, jei nežinau.Tik žinau, per mamos laidotuves buvo TSRS vėliavos spalvos striuke.____Šiaip iš jų veislės manau normaliausias,mažiausiai Lietuvai kenke.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių