Prezidentė ir premjeras pasveikino aktorių ir režisierių R. Kazlą jubiliejaus proga

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis pasveikino aktorių ir režisierių Rolandą Kazlą 50-mečio proga.

„Jūsų kūryba ir talentas pasiekia žmonių širdis, todėl nepaprastai svarbu, kad kreipdamasis į savo žiūrovus atstovaujate tikrosioms vertybėms ir liekate joms ištikimas kiekviename naujame spektaklyje“, - sakoma prezidentės sveikinime.

Šalies vadovės teigimu, R. Kazlas sugeba rasti tiksliausias išraiškos priemones, atsirinkti tuos autorius, tuos kūrinus ir tuos žodžius, kurie geriausiai išreiškia menininko tikslus - kalbėti apie sąžinę, nuoširdumą, principus, apie visas gyvenimo spalvas.

Prezidentė palinkėjo R. Kazlui didelės kūrybinės sėkmės, kad pasirinktame kelyje visada būtų tiek daug pakeleivių, užpildančių sales visoje Lietuvoje, pranešė Prezidentės spaudos tarnyba.

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis Vyriausybės vardu 50-ojo jubiliejaus proga sveikina aktorių, režisierių, nacionalinės kultūros ir meno premijų laureatą Rolandą Kazlą.

„Esate talentingas, ryški ir charizmatiška asmenybė, jungianti tiek vyresniąją, tiek jaunesniąją kartą. Jūsų nuopelnai neabejotinai įeis į aukso fondą ir šalies teatro istoriją. Gražios sukakties proga noriu padėkoti už neįkainojamą indėlį į mūsų kultūrą bei palinkėti jaukios šventės, tvirtos sveikatos, kūrybinio polėkio, neblėstančios energijos ir sukurti dar daug įsimintinų vaidmenų, suburiančių pilnas sales žiūrovų“, - sakoma premjero sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Kazlai varyk i Dviracio zinias, neisivaizduoju kas daugiau nei tu galetu pakeisti Serena

Klp

Klp portretas
Sveikinimai Rolandui Kazlui!

:;)

:;) portretas
Sveikinimai, superiniam aktoriui!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių