Pereiti į pagrindinį turinį

Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" paliko J.Grabauskienė

2012-10-22 14:16
Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra"  paliko J.Grabauskienė
Projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" paliko J.Grabauskienė / LNK archyvo nuotr.

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" dalyviai šventė projekto mediumą. Šįvakar ant parketo poros sukosi įsikūnijusios į žymiausių kino filmų herojus.

Šis vakaras išskirtinis ir tuo, kad prie komisijos narių prisijungė Kristina Brazauskienė. Moteris, kuri per daugelį metų yra pašokdinusi ne vieną žinomą vyrą, su malonumu dalijosi savo pastebėjimais ir istorijomis iš jaunystės laikų.

26-ąjį gimtadienį švenčianti Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis įsikūnijo į filmo „Avataras" herojus. Norėdama atlikti dramatišką šokį G.Gurevičiūtė atsisakė apsaugos priemonių ir drąsiai pakibo ant lynų. Tačiau už tokį netikėtą sprendimą šokėjai sulaukė ne tik pagyrų, bet ir griežtų pastabų. Anot profesionalios šokėjos Editos Daniūtės, toks ekstremalus pasirodymas neatpirko neišbaigto šokio.

Aktorius Mantas Stonkus ir jo šokių partnerė Ala Karpenko šiam kino vakarui pasirinko gerai visiems žinomą filmą „Kaukė".Panašu, kad tai padarė įspūdį prie komisijos prisijungisiai Kristinai Brazauskienei, tačiau, kaip ji teigė, žinomas aktorius burna dirbo daugiau, nei apatine kūno dalimi. Nors komisija porai negailėjo ir griežtų žodžių, skyrė pakankamai aukštus balus.

Šokį pagal kino dramą „Geišos išpažintis„ paruošė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. Katažina Niemycko ir jos šokiu partneris Dainius Dimša trumpam tapo „Pamišę dėl šokių“ herojais.

Kristina Kazlauskaitė su partneriu Ovidojumi Andrieku pastatė šokį pagal „Plačiai užmerktos akys„ siužetą.Tuo tarpu medikė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus pasidavė „Purviniems šokiams“. Donatas Baumila su partnere Rasa Židonyte įkūnijo legendinio „Krikštatėvio„ personažus. Kristina Navickaitė ir Tadas Rimgaila sukūrė šokį pagal biografiniais faktais paremto ispanų matadoro gyvenimą „Manolete“.

Šįvakar pramoginiame šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" žiūrovų laukė ir daugiau staigmenų. Į projektą sugrįžo Merūnas Vitulskis, kurį dar visai neseniai šokių aikštelėje pavadavo žmona Erika Vitulksienė.

Susumavus komisijos skirtus balus ir žiūrovų vertinimą paaiškėjo, kad projektą palieka medikė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. „Be galo dėkoju visiems už kiekvieną balsą“, - stengėsi nenusiminti moteris.

Nors teisėjų komisiją sužavėjo tiek K.Navickaitė ir T.Rimgaila, tiek ir D.Baumilos bei R.Židonytės pora, žiūrovų numylėtiniais ir šio vakaro nugalėtojais tapo Donatas Baumila ir Rasa Židonytė.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų