Šalies vadovai pasveikino žurnalistą A. Čekuolį 90-ojo jubiliejaus proga

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda ir ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė pasveikino rašytoją, žurnalistą, keliautoją Algimantą Čekuolį 90-ojo jubiliejaus proga.

Pasak šalies vadovo, A. Čekuolis savuoju turiningu ir prasmingu gyvenimu kiekvieną dieną liudija, kad smalsumas ir noras pažinti gali būti pagrindiniu gyvenimiškosios energijos šaltiniu.

„Turėdamas puikius įrankius – alkį knygoms ir jose užfiksuotoms žinioms bei istorijoms, užsienio kalbų išmanymą – panirote į plačiojo pasaulio patirtį su aiškiu tikslu: atrasti ir savo atradimais dalintis“, – rašoma prezidento sveikinime.

Šalies vadovas A. Čekuoliui padėkojo už tai, kad savo veikla, knygomis, profesionalumu, išskirtiniais gebėjimais papasakoti bei sudominti, taip pat nuolatiniu domėjimusi ir mokymusi rašytojas prisideda prie gražios, šviesios bei smalsios Lietuvos dabarties ir ateities.

Valstybės vadovas A. Čekuoliui palinkėjo neišsenkamos vaizduotės ir sveikatos.

„Gerbiamasis Algimantai Čekuoli, nuoširdžiai sveikinu Jus garbingo 90-ojo jubiliejaus proga. Esate ypač daugiabriaunė, įdomi ir talentų kupina asmenybė. Jūsų žinių bagažo dydis, erudicija, humoro jausmas ir gebėjimas puikiai valdyti plunksną žavi ir skatina visus aplinkinius neprarasti smalsumo, noro nuolat domėtis ir mokytis. Labai vertinu Jūsų ilgametę patirtį, kuria nenustojate dalytis. Linkiu stiprios sveikatos ir gražių kasdienių atradimų“, – sakoma premjerės sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KGB \\\\\.../////

KGB  \\\\\...///// portretas
Dar gyvas tas Lietuvos duobkasys.

Lietuvos

Lietuvos portretas
veidmainių karalius ir melagių čempionas:D)

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dar vienas KGB darbuotojas haha !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių