Pereiti į pagrindinį turinį

Sasha Song ir tituluota gražuolė – nauja pora „Žvaigždžių duetuose“

2011-04-06 20:44
Sasha Song ir tituluota gražuolė – nauja pora „Žvaigždžių duetuose“
Sasha Song ir tituluota gražuolė – nauja pora „Žvaigždžių duetuose“ / LNK nuotr.

Vytautas Juozapaitis pasinaudojo savo veto teise ir dar mažiausiai dviem savaitėms „Žvaigždžių duetuose“ paliko šokėją Tiną ir grupę „Thundertale“.

„Linkiu rimtai žaisti ir mus stebinti, - linkėjo V. Juozapaitis Tinai, kurią nuolat kritikuodavo dėl prasto vokalo. – Matau, kad jūsų ryžtas niekur nedingo“.

„Žvaigždžių duetų“ kompanija gausėja – Tina lieka projekte, o prie duetų šį šeštadienį prisijungia dar viena pora - Sasha Song ir tituluota gražuolė, „Mis Šiaulių kraštas 2007“ ir „Mis Lietuvos 2008“ „Mis Foto“ Viktorija Sutkutė.

Vienas talentingiausių vokalistų Lietuvoje Sasha Song sako, kad dalyvavimas populiariame LNK muzikiniame šou jam leis pasirodyti skirtinguose amplua.

„Čia gali vaidinti, šokti, dainuoti įvairiausių stilių dainas, tai didelis išbandymas man“, - sakė Sasha. Debiutinėje laidoje Sasha Song šoko tango. Tai turėtų nustebinti atlikėjo gerbėjus, nes jis niekada scenoje nešoka.

O Sashos partnere „Žvaigždžių duetuose“ tapsianti Viktorija, priešingai, niekada nedainavo scenoje. „Paskutinis mano dainavimo patyrimas – mokykloje. Kai gavau pasiūlymą dalyvauti šiame šou, pamaniau, kodėl nepasinaudoti tokia fantastiška galimybe“, - sakė Viktorija.

Pasak Sashos Songo, Viktorija gena gerai dainuoja ir turi didelį potencialą.

„Į partneres norėjau gerai dainuojančios merginos“, - prisipažino Sasha. Vaikinui nuskilo dar labiau – ji ne tik gera dainininkė, bet ir pripažinta gražuolė.

„Žvaigždžių duetai“ su naująja Sashos Songo ir Viktorijos pora – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų