Pereiti į pagrindinį turinį

Šeštajame sezone „Daktarą Hausą“ aplankys kino ir TV žvaigždės

2011-10-12 20:13
Šeštajame sezone „Daktarą Hausą“ aplankys kino ir TV žvaigždės
Šeštajame sezone „Daktarą Hausą“ aplankys kino ir TV žvaigždės / TV3 nuotr.

Jau spalio 19-ąją kultinio serialo „Daktaras Hausas“ herojus pasirodys TV3 eteryje šeštojo sezono premjeroje. Šiame sezone žiūrovai galės po siūlelį narstyti Hauso pasąmonę ir pagirti scenarijaus autorių už puikiai sukurtą pagrindinio herojaus charakterį.

Hausas – žmogus, kuris žino daugiausiai, tačiau nepakankamai, kad išsaugotų kiekvieną jį aplankiusį pacientą. Žiūrovas užjaus Hausą dėl jo priklausomybės vaistams ir spėlios, kuo šis įprotis baigsis. Tiesa, daugelis taip ir nesupras, kada Hausas atsisveikins su savo darbu – jis pats yra jo darbas!

Šeštasis sezonas visus kitus pranoksta dramatiškumu. „Pasiruoškite nerti į medicinos paslaptimis apgaubtą dvidešimt vieną seriją. Šalia H. Laurie čia išvysite ir Jamesą Earlą Jonesą, vaidinusį ‚Žvaigždžių karuose‘, ir Laurą Prepon, pažįstamą serialo ‚Kastlas‘ gerbėjams, ir filmo ‚Bornas. Galutinis tikslas‘ žvaigždę Davidą Strathairną“, – atskleidžia serialo kūrėjai.

Dviejų „Auksinių gaublių“ savininkas, šešis kartus nominuotas „Emi“ apdovanojimui – H. Laurie šeštajame kultinio serialo sezone paklius į ne vieną nepatogią situaciją. Ar Hausas atgaus savo darbo licenciją ir galiausiai – savo gyvenimą? Ar ligoninės kolektyvas atsigaus po sukrėtimų darbovietėje? Ką supras herojus, iš nepakeičiamo gydytojo tapęs bejėgiu pacientu?

„Tai nepaprastai sėkmingas serialas“, – sako pagrindinė žvaigždė – Daktarą Hausą įkūnijęs H. Laurie, manantis, kad kultinė istorija baigsis aštuntuoju sezonu. Charizmatiškasis herojus ir šeštasis serialo sezonas  – nuo spalio 19 dienos TV3 eteryje trečiadienio vakarais 22.00 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų