Pereiti į pagrindinį turinį

Sinead O'Connor teigia atnaujinusi savo ketvirtąją santuoką

2012-01-05 18:19
Sinead O'Connor teigia atnaujinusi savo ketvirtąją santuoką
Sinead O'Connor teigia atnaujinusi savo ketvirtąją santuoką / Scanpix nuotr.

Airijos dainininkė Sinead O'Connor tikina vėl gyvensianti su savo ketvirtuoju vyru po trumpai trukusios santuokos ir dar trumpesnio išsiskyrimo.

Hitu tapusios dainos „Nothing Compares 2 U“ atlikėja savo naujoje socialinio tinklo „Twitter“ svetainėje pareiškė, kad po vienos audringos meilės nakties ji kartu su Barry Herridge'u nutarė likti susituokę, lankytis pas šeimos psichologą ir gyventi kartu.

S.O'Connor prieš savaitę paskelbė, kad ji ir B.Herridge'as nutraukė ryšius po vos 16 dienų trukusios santuokos. Dainininkė argumentavo, kad šį sprendimą nulėmė jos naujojo vyro šeimos ir draugų spaudimas bei nepritarimas jųdviejų santykiams.

„Spėkit, kas turėjo pašėlusį mylėjimosi nuotykį su savo pačios vyru praeitą naktį?“ - 46 metų S.O'Connor rašo trečiadienį paskelbtoje žinutėje. - Nusprendėme vėl tapti vaikinu ir mergina bei likti susituokę."

Dainininkė, kuri sulaukė tarptautinės šlovės 9-o dešimtmečio pabaigoje dėl savo įsimintino balso ir plikai skustos galvos, susituokė su gydytoju terapeutu B.Herridge'u Las Vegase gruodžio 8 dieną, tačiau praeitą savaitę nurodė, kad jiedu išsiskyrė Kūčių dieną.

S.O'Connor teigė, kad šį sprendimą iš dalies galėjo nulemti jos mėginimas prasimanyti marihuanos jųdviejų vestuvių naktį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų