Pereiti į pagrindinį turinį

„Šok ir lieknėk“ dalyvis: kaip buvau, taip ir likau šleivakoju lokiu

2012-03-08 19:59
„Šok ir lieknėk“ dalyvis: kaip buvau, taip ir likau šleivakoju lokiu
„Šok ir lieknėk“ dalyvis: kaip buvau, taip ir likau šleivakoju lokiu / TV3 nuotr.

Kovo 24-ąją 19.00 val. TV3 eteryje startuosiančiame unikaliame projekte „Šok ir lieknėk“ visi projekto žiūrovai išvys daugybę skirtingų, tačiau labai charizmatiškų projekto dalyvių. Nors vienas nuoširdžiausių, geriausių ir linksmiausių projekto dalyvių – gyvūnų ir gamtos mylėtojas Richardas Riškus – projekte atsidūrė visiškai netikėtai, prisipažįsta, kad „Šok ir lieknėk“ pakeitė jo gyvenimą, o projektas galėjo tęstis ir kur kas ilgiau!

Linksmas ir draugiškas – toks yra Richardas Riškus, gyvenantis Klaipėdoje. Į gyvenimą Richardas žvelgia laimingo žmogaus akimis ir prisipažįsta, kad jau yra pagavęs savo laimės paukštę: „Laimė man – kai mane palaiko, supranta, kai esu su tais, su kuriais noriu būti!“ Atrodo, kad papildomi kilogramai Richardui nė motais. Ir jis tarsi tą įrodo dar viena mintimi apie gyvenimą: „Juk ne esmė, jei negalime įsigyti kokio nors brangaus daikto. Tragedija nutinka tuomet, kai negalime keliauti aplink pasaulį ar išgyventi teigiamų emocijų su artimais žmonėmis!” – aiškina „Šok ir lieknėk“ projekto dalyvis linksmuolis Richardas.

Vyriškis juokiasi, kad, nors projekte jam patiko šokti, o profesionalai net ir iš tokių apvalainų rubuiliukų sugeba „kai ką išspausti“, jis kaip ir buvo, taip ir liko „šleivakojis lokys“! „Kad ir kaip ten būtų – ar man projekte sekėsi, ar ne, sakau sau, kad kaip sukūrė Dievas karvelį, taip man spyrė į užpakalį! Iki šiol lankausi sporto klube, atidžiai laikausi tinkamos mitybos. Štai, paskambinote man, o aš ruošiuosi pietauti – ir visi produktai, kuriuos matau prieš akis, – sveiki ir nekaloringi“, – sustiprėjusia valia džiaugiasi R. Riškus.

Televizijoje ne vieną laidą apie gyvūnus ir gamtą vedęs Richardas šiuo metu laisvalaikiu veda pramoginius renginius ir nebijo improvizuoti bei įsikūnyti į iš pirmo žvilgsnio juokingus personažus. „Kas man, jei žmonėms linksma! Aš dėl to laimingas!“ – sako savo džiugesiu ir gera nuotaika užkrečiantis Richardas, besidarbuojantis dar ir socialinėje srityje.

Apie „Šok ir lieknėk“ projekto kūrybinę komandą R. Riškus kalba labai gražiai ir pabrėžia, kad, nors ir spaudoje pasigirsta nuomonių, jog projekto dalyviai po laidos išsiskyrė, nuėjo savo keliais, – tai netiesa. Jie iki šiol bendrauja ir keičiasi patarimais, kaip atsikratyti tų nelemtų papildomų kilogramų.

Tiesa, Richardas apkūnus ne nuo vaikystės. Antsvoris pradėjo jį kamuoti po vestuvių su mylima moterim. „Vaikystėje buvau gražus, aukštas, liesas jaunuolis – kaip dauguma. Tačiau vedęs pasidaviau skaniems patiekalams... Dėl visko kalta laiminga santuoka, geras gyvenimas ir sėdimas darbas!“ – lyg juokais, lyg rimtai pokalbį užbaigia Richardas ir jau kovo 24-ąją 19.00 val. visus TV3 žiūrovus kviečia įsijungti žiūrimiausią televiziją TV3!

Dešimt įvairių intriguojančių charizmatiškų dalyvių į unikalaus projekto Lietuvoje „Šok ir lieknėk“ aikštelę žengs jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. žiūrimiausios televizijos – TV3 – eteryje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų