Pereiti į pagrindinį turinį

„Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou

2011-10-30 13:04
„Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou „Šok su manimi“ eteryje - V.Šapranausko ir V.Romanovo šou

„Šok su manimi“ televizijos projekto studijoje šįvakar oras buvo įkaitęs iki raudonumo. Eteryje tiesiog virė laidos vedėjo ir komisijos narių dialogas.

Vienas iš laidos vedėjų, Vytautas Šapranauskas vis pasinaudodamas proga šmaikščiai užkalbindavo verslininką Vladimirą Romanovą. Pirmiausia bandė šį išprovokuoti pranešdamas naujienas dėl Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos, kurios savininkas yra V.Romanovas, pralaimėjimo, prisipažindamas, jog yra „Žalgirio“ rėmimo fondo narys. V.Romanovas atsakė tuo pačiu, pastebėdamas jog V.Šapranauskas džiaugiasi taip, lyg „Žalgiris“ būtų jo pralaimėjęs priešas.

Paklaustas apie galimą trenerio poziciją „Žalgirio“ klube, V.Šapranauskas pasikuklino ir pastebėjo, jog “jis toks mažiukas ir tarp kojų jiems (krepšininkams) nelakstys”. Komentuodamas kitą porą, Vytautas užklausė V.Romanovo, ką šis galvoja apie A. Valinską. V.Romanovas į tai šmaikščiai atsakė, jog “Arūnas Valinskas - ne „papa Karla“, bet padarė iš manęs buratiną”.

Laidos vedėjas priminė V.Romanovui, jog šis ketino „Žalgirio“ komandai užmauti sauskelnes. Komisijos narys pastebėjo, kad sauskelnės praverstų ir pačiam V.Šapranauskui.

Priešingai, nei V.Šapranauskas, kitas komisijos narys, Jurijus Smoriginas sutiko su visais V.Romanovo komentarais ir pastabomis. V.Šapranauskas perspėjo, kad "Jurijus tikriausiai kažko jau prašys“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų