Pereiti į pagrindinį turinį

S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu

2012-04-24 19:21
S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu S.Soderberghas: net profesionalai baiminasi vaidinti su M.Douglasu

Šį savaitgalį į Lietuvos kino teatrus atkeliauja pirmo ryškumo Holivudo žvaigždėmis spindintis veiksmo trileris „Prarasta kontrolė“, kurį režisavo „Oskaro“ laureatas Stevenas Soderberghas.

Tarp jų yra Holivudo veteranas Michaelas Douglasas. „Oušeno“ trilogijos režisierius Stevenas Soderberghas, dirbantis su Michaelu Douglasu jau antrame filme, teigė, kad kai kurie aktoriai baiminasi vaidinti kartu su vienu įtakingiausių žmonių Holivude.

Stevenas Soderberghas susidraugavo su Michaelu Douglasu filmuodamas juostą „Narkotikų kelias“. Filme vaidino ir gražioji velsietė Catherine Zeta-Jones – Michaelo Douglaso žmona. Abu aktoriai buvo sužavėti bendro darbo su Stevenu Soderberghu, kurio filmuose aktoriai ne tik vaidina puikiai, bet ir atskleidžia naujas savo galimybes.

Holivudo meistras Stevenas Soderberghas, prieš darydamas pertrauką savo karjeroje, dar planuoja nufilmuoti dvi juostas, kuriose vaidins Michaelas Douglas ir Catherine Zeta-Jones. Žavioji Catherine Zeta-Jones sutiko filmuotis S.Soderbergho režisuojamame trileryje „Šalutinis poveikis“, o Michaelas Douglasas kurs homoseksualaus muziko vaidmenį biografinėje dramoje „Liberace“, kur jo intymus partneris bus Mattas Damonas.

Filme „Prarasta kontrolė“ Michaelas Douglasas suvaidino valstybės įgaliotą specialiųjų tarnybų vadovą, kuris nešvariems vyriausybės darbams atlikti samdo buvusius šnipus.

Vieną iš pagrindinių vaidmenų šnipų trileryje atliko neprofesionali aktorė – modelis ir moterų mišriųjų kovų čempionė Gina Carano. Stevenui Soderberghui ne naujiena dirbti su neprofesionaliais aktoriais – vaidinti filme „Elitinės prostitutės dienoraštis“ jis buvo pakvietęs pornografinių filmų aktorę Sashą Grey.

„Nuo „Narkotikų kelio“ vis dažniau dirbu su žmonėmis, kurie nėra aktoriai. Man tai patinka. Jie tokie nesugadinti. Žinoma, turi būti atsargus“, – kalbėjo Stevenas Soderberghas.

Režisierius ypač nerimavo dėl Ginos Carano scenos su Michaelu Douglasu – Stevenas Soderberghas pasiūlė jai vaikščioti ratu aplink jį, nuolat judėti, kad mergina kuo mažiau galvotų apie tai, kad prieš ją – Holivudo legenda.

„Visi baiminasi vaidinti su Michaelu Douglasu. Net ir profesionalūs aktoriai bijo. Laimei, tą dieną, kai buvo filmuojama jų scena, buvo labai šalta ir Gina jautėsi sušalusi, todėl neturėjo kada jaudintis. Nenorėjau, kad ji galvotų, kaip reikia vaidintų, pageidavau, kad būtų savimi. Net ir profesionaliems aktoriams per daug galvoti yra pavojinga. Režisieriui nereikia, kad aktoriai galvotų, reikia, kad jie darytų“, – aiškino Stevenas Soderberghas.

Stevenas Soderberghas liko patenkintas Ginos Carano drąsa – pasirodo, ji ne tik nebijo žengti į ringą, bet ir susitvarkė su jauduliu, vaidindama scenose su Holivudo superžvaigžde Michaelu Douglasu, prieš kurį dreba daugybėje filmų suvaidinę patyrę aktoriai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų