Pereiti į pagrindinį turinį

Tapymu susižavėjusi V.Sutkutė: geriausiai piešiasi po audringo sekso

2011-11-10 13:53
Tapymu susižavėjusi V.Sutkutė: geriausiai piešiasi po audringo sekso
Tapymu susižavėjusi V.Sutkutė: geriausiai piešiasi po audringo sekso / Playboy nuotr.

Seksualiųjų viliokių grupės „Pinup Girls“ dainininkė Viktorija Sutkutė atmeta piktaliežuvių kritiką esą ji ir kitos kolektyvo narės sugeba tik plikomis krūtinėmis ir užpakaliukais prieš objektyvus staipytis.  

Muzikos mokslus krimtusi Viktorija, pasirodo, turi polinkį ir kitiems menams. Merginos draugai išduoda, jog Vika yra puiki dailininkė ir kad po seksualių fotosesijų ji skuba prie molberto.

„Taip, iš tiesų kartais paišau. Šį pomėgį atradau tik besimokydama dvyliktoje klasėje. Sugalvojau laikyti dailės egzaminą. Teko pasirinkti ties kuria meno rūšimi apsistoti. Mokytoja siūlė imtis fotografijos, bet mane labiau domino dailė, – pasakoja V. Sutkutė. – Tuomet ir pradėjau piešti. Pirmasis mano piešinys buvo autoportretas. Kai mokytoja jį pamatė, nustebo ir nepatikėjo, kad tai žmogaus, kuris niekada nepaišė, darbas. Tokia jos reakcija buvo geriausias paskatinimas stengtis toliau.“

Vėliau „Pinup Girls“ narė sėkmingai išlaikė dailės egzaminą ir neapleido paišybos. „Gerai sekasi tapyti tuomet, kai esu viena, kai neblaško aplinkiniai. Vis dėlto geriausiai man piešiasi po audringo sekso. Jau ne kartą tuo įsitikinau“, – šelmiškai šypteli pašnekovė.
Pokalbio pabaigoje V. Sutkutė ištaria savo gerbėjams: „Mielieji, mes su kitomis grupės merginomis mokame net tik nusirengti prieš fotografus erotinių fotosesijų metu – turime ir kitų talentų.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų