Pereiti į pagrindinį turinį

Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto)

2011-05-27 14:28
Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto) Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinalyje „pamiršo“ sijoną (foto)

Kristina Navickaitė – Tina „Žvaigždžių duetų“ pusfinaliui pasiliko neabejotinai gardžiausią kąsnelį.

Profesionali šokėja, galinti pasigirti nepriekaištinga figūra, scenoje pasirodė vilkėdama šokiruojantį drabužėlį.

„Žvaigždžių duetų“ užkulisiuose šnabždėtasi, kad tik Tina gali būti tokia drąsi. Kiti juokavo, kad atlikdama Helenos Paparizou dainą „My number one“ ant scenos išbėgo pamiršusi sijoną.

„Kaip baisu - pagalvojau pirmą kartą pamačiusi tai, ką man pusfinaliui siūlo stilistė Olga Svatova – Kontrimienė, - juokėsi Tina. – Bet stilistė pasakė, kad pusfinaliui reikia rinktis kažką drąsaus, naujo. Na, jei reikia, tai reikia. Olga kaip visada buvo teisi. Ji mane puošė visus šiuos „Duetus“.

Pasak Tinos, scenoje ji yra vilkėjusi ir dar atviresniais drabužiais, o šis juodas vientisas mini šortukų stiliaus bodis su liemenį išryškinančiu korsetu visai neatvėrė nuogo kūno. Juodas odinis švarkelis leido neatitolti nuo sunkiojo metalo grupės „Thundertale“ įvaizdžio.

Tina tikisi, kad pusfinalis bus sėkmingas ir duetas su „Thundertale“ pateks į projekto finalą. „Dar liko resursų, mes pabuvome čia per trumpai“, - kalbėjo Tina, prieš projekto prisijungusi praėjus keliems mėnesiams nuo pradžios.

Antrajame pusfinalyje šį šeštadienį dėl vietos finale šokėja Kristina Navickaitė – Tina ir „Thundertale“ kovos su aktoriaus Manto Stonkaus ir Vilijos Matačiūnaitės, šokėjo Andriaus Butkaus ir Onos Kolobovaitės bei teisininkės Rūtos Pentiokinaitės ir Merūno Vitulskio poromis.

Birželio 4-ąją „Žvaigždžių duetuose“ - didysis tiesioginis finalas. Jame susitiks keturios stipriausios „Žvaigždžių duetų“ poros – po du duetus iš kiekvieno pusfinalio.Poros į finalą pateks susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Iš pirmojo pusfinalio į finalą pateko Suomijos režisierius Jarmo Skonas ir Ruslanas Kirilkinas bei muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas.

Antrasis „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis – šeštadienį 19 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų