Pereiti į pagrindinį turinį

TOP 10: absurdiškiausi gandai apie garsenybes

TOP 10: absurdiškiausi gandai apie garsenybes
TOP 10: absurdiškiausi gandai apie garsenybes / Scanpix nuotr.

2011 metais užsienio žiniasklaida mirgėjo ne tik pranešimais apie garsenybių gyvenimus, bet ir išgalvotomis ir melagingomis istorijomis.

Portalas gossipcop.com pateikia absurdiškiausių gandų dešimtuką.

1. Katie Holmes: scientologija ir heroinas

Žurnalas „Star“ publikavo straipsnį, kuriame teigiama, kad Tomo Cruise'o žmona Katie Holmes yra priklausoma nuo scientologijos. Šią priklausomybę žurnalas prilygino heroino poveikiui. Aktorė leidiniui pateikė 50 milijonų dolerių ieškinį už melagingos informacijos skleidimą. „Star“ kitame savo numeryje išspausdino atsiprašymą.

2. Willo Smitho ir Jados Pinkett skyrybos

Rugpjūtį pasklido gandas esą byra vienos tvirčiausių Holivudo porų Willo Smitho ir Jados Pinkett santuoka. Gruodžio mėnesį žurnalas „Star“ vėl pakartojo tokius gandus. Šaltiniai leidiniui neva tvrtina, kad poros skyrybos - tik laiko klausimas.

3. Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart ruošiasi vestuvėms

Praėjusiais metais žiniasklaidoje mirgėtė mirgėjo pranešimai apie garsiosios sagos „Saulėlydis“ žvaigždžių Roberto Pattinsono ir Kristen Stewart santykius. Vieni deklaravo, kad pora skiriasi, kiti - kad jie ruošiasi vedyboms ir netgi planuoja vaikus. Nei viena šių istorijų nepasitvirtino.

4. Kourtney Kardashian seseriai Khloe atiduoda savo vaiką

„MediaTakeOut“ tvirtino, esą realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian, kuri laukiasi antrojo kūdikio, planuoja savo naujagimį atiduoti seseriai Khloe.

5. Byra Brado Pitto ir Angelinos Jolie santykiai

Per praėjusius metus spaudoje pasirodė apie 50 pranešimų, esą skiriasi viena garsiausių Holivudo porų - Bradas Pittas ir Angelina Jolie. Tačiau kol kas aktoriai laimingai gyvena kartu ir augina šešis vaikus.

6. Mirė Lady Gaga, Jonas Bon Jovi, Adamas Sandleris...

2011-aisiais internete ėmė populiarėti melagingi pranešimai apie garsių žmonių mirtis. Taip buvo „numarinta“ Lady Gaga, Jonas Bon Jovi, Adamas Sandleris, Will Smithas, Eddie Murphy ir kitos žvaigždės. Dažniausiai melagingus gandus skelidė „Global Associated News“.

7. Jennifer Aniston laukiasi

Aktorei Jennifer aniston šie metai buvo sėkmingi. Ji užmezgė rimtus santykius su Justinu Theroux, o žurnalas „Men‘s Health“ paskelbė ją visų laikų seksualiausia moterimi. Visgi žiniasklaidai tokių naujienų nepakako, tad ji bent keturis kartus išgalvojo „žinias“ apie moters nėštumą.

8. Sandra Bullock ir Ryanas Reynoldsas susitikinėja

Gandonešiai taip norėjo supiršti Sandrą Bullock ir Ryaną Reynoldsą, kad netgi buvo paskelbę, jog vyras yra pasiryžęs įsivaikinti S.Bullock vaiką. Tačiau iš tikrųjų pora niekuomet nesusitikinėjo.

9. Justinas Bieberis ir Selena Gomez susižadėjo

Metams einant į pabaigą spauda mirgėjo pranešimais apie popdievaičio Justino Bieberio piršlybas Selenai Gomez. Paparacai užfiksavo, kad iš Meksikos grįžusi Selena ant kairės rankos ketvirtojo piršto mūvėjo spindintį žiedą. Pairodo, tai tebuvo naujas merginos papuošalas.

10. Tayloras Lautneris - gėjus

„Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Tayloras Lautneris interviu vienam žurnalui esą davė suprasti esantis homoseksualus.

Vėliau paaiškėjo T.Lautnerio pareiškimas – pokštas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų