TV8 eteryje – moterims skirta autorinė laida „Išminties rakčiukai“

Viena svarbiausių TV8 naujienų – visoms moterims dedikuojama autorinė laida „Išminties rakčiukai“ su eterio naujoke – mama ir namų šeimininke – Agota Panoviene.

Kiekvieną sekmadienio vakarą nuo spalio 9 dienos 22.00 val. laidos vedėja atskleis paslaptis kaip moteriai ne tik atrodyti, bet ir jaustis gražiai bei jaunai. Laidos žiūrovės sužinos kaip susikurti sveiką aplinką, atrasti produktus, nekenkiančius sveikatai, ir išmokti naudingų gudrybių.

Kankina nugaros nuovargis? „Išminties rakčiukai“ parodys, kaip atlikti atpalaiduojantį masažą. Puikiai veikiantis arbatos virdulys nebeblizga? Pasinaudojus laidos patarimais, šis atrodys kaip naujas.

„Išminties rakčiukai“ – tai patarimai, kaip būti gražiai, sveikai ir laimingai, kaip išmokti taupyti laiką ir pinigus, atliekant buities darbus. Naujoji TV8 laidos vedėja atskleis gudrius triukus, padėsiančius suprasti savo individualius poreikius ir juos patenkinti minimaliomis priemonėmis, o laidos svečiai dalinsis savo patirtimi ir išmintimi sprendžiant įvairius gyvenimiškus klausimus bei patars, kaip gyventi nesavanaudiškai.

Moterims skirtų patarimų laidoje „Išminties rakčiukai“ – trys rubrikos, skirtos buičiai ir aplinkai, sveikatai ir grožiui bei pokalbiui su kviestiniu svečiu. „Juo gali tapti kiekvienas žiūrovas, norintis ką nors naudingo papasakoti ar parodyti“, – teigia laidos kūrybinė grupė.


Šiame straipsnyje: Agota PanovienėTV8

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių