Pereiti į pagrindinį turinį

„Urvinis žmogus“ neatostogaus

2006-06-16 09:00

„Urvinis žmogus“ neatostogaus

Prasidėjus vasarai, „Urvinis žmogus“ persijungė į atostogų ritmą, kuris neleis poilsiauti populiarios komedijos aktoriams ir žada daug smagių akimirkų jos gerbėjams. Jau šiandien prasideda šio monospektaklio gastrolės pajūryje.

Jis bus rodomas Palangos klube „Laukinių vakarų salūnas“ ir Nidos kultūros centre „Agila“. Iki rugpjūčio pabaigos dviejuose didžiausiuose pajūrio kurortuose komedija „Urvinis žmogus“ bus parodyta 18 kartų, o scenoje vaidins du urviniai – vilnietis aktorius Dainius Kazlauskas arba klaipėdietis Darius Meškauskas.

Reaguojant į daugybės žiūrovų prašymus, visą vasarą „Urvinis žmogus“ taip pat liks Vilniaus bei Kauno scenose: Vilniaus klube „New York“ ir Kauno klube „Oazė“ spektaklis kiekvieną mėnesį bus rodomas po 2-3 kartus. Čia taip pat vaidins D.Kazlauskas ir D.Meškauskas.

Komedija „Urvinis žmogus“, Lietuvoje debiutavusi pernai sausį, yra vienas populiariausių teatro projektų šalyje. Vienintelis spektaklio herojus – „standartinis ir tipiškas“ vyras – scenoje stengiasi aiškintis, kodėl nuo pat urvinio žmogaus laikų vyrai ir moterys kalba ta pačia kalba, bet taip dažnai lieka vienas kito nesupratę.

Nuo premjeros „Urvinis žmogus“ įvairiuose Lietuvos miestuose rodytas apie 150 kartų, komediją pamatė daugiau nei 50 tūkstančių žiūrovų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų