V. Šiškauskas pardavinėdavo žibutes ir mamai pirkdavo tulpių

Ką bendro turi dainininkas Vytautas Šiškauskas, merginų numylėtinis didžėjus Justin Beat ir santechnikas Jonas iš Ukmergės? Ogi tai, kad artėjanti Tarptautinė moterų diena visus vyrus ir tėčius suvienys vienam tikslui – nustebinti jų mylimiausias moteris.

Laidoje „Šeimos savaitė“ V. Šiškauskas puikiai prisimins Tarptautinės moterų dienos iškilmes prieš daug metų – juk šią dieną visi vyrai nuo seno teikia moterims gėles. „Dar būdamas vaiku atrasdavau būdų nustebinti mamą. Nuo pat ryto rinkdavau žibutes, parduodavau, o už gautus pinigus pirkdavau tulpių ir išdidžiai įteikdavau mamai“, – vaikystės įvykius prisimena V. Šiškauskas.

Merginų dėmesio nuolat sulaukiantis didžėjus Justin Beat bandys prisiminti, kaip anksčiau atrodė moterų diena. Tiesa, jam ši šventė žinoma tik iš tėvų gyvenimo, kai tėtis nešė gėles mamai. „Tu negali būti tikras, kad vesi vieną kartą visam gyvenimui, o tėvai visiems laikams išliks tikrąja tavo šeima“, – sako vaikinas.

„Šeimos savaitės“ reportažas įtikins, kad moterų dėmesio sulaukia ne tik scenos gražuoliai. „Kad ir koks būtų vyras, svarbu, kad vamzdžiai būtų tvarkingi. Santechnikai visais laikais buvo labai reikalingi ir mylimi moterų. Klientės mus ir pamaitina, ir savo gyvenimo istoriją papasakoja“, – nustebins laidos herojus lyg iš maestro Vytauto Kernagio dainos – santechnikas Jonas iš Ukmergės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių