Pereiti į pagrindinį turinį

V. Uspaskichas: kai buvau ministras, žmonės net mano namuose nakvodavo

2012-10-29 19:09
V. Uspaskichas: kai buvau ministras, žmonės net mano namuose nakvodavo
V. Uspaskichas: kai buvau ministras, žmonės net mano namuose nakvodavo / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

„Mes švenčiame labai kukliai, nes, mūsų partijos įsitikinimu, rinkimai – ne girtavimui“, – TV3 infošou „Be komentarų“ žiūrovus jau šįvakar 20.30 val. tikins Socialdemokratų partijos, rinkimuose užtikrintai iškovojusios pirmąją vietą, lyderis Algirdas Butkevičius. Pikantiški vaizdai iš partijų rinkiminių štabų, prabangūs gėrimai ir užkandžiai ant stalų bei naktinės valdžios dalybos – šį pirmadienio vakarą tik per TV3!

Tuo tarpu Darbo partijos būstinės stalai rinkimų naktį – atvirkščiai – lūžo svaigiaisiais gėrimais ir įvairiausiais valgiais − nuo įmantriausių jūros gėrybių iki lašinių suktinukų su agurkėliais. „Pas Uspaskichą svečiuose visada gerai. Kai buvau ministras, žmonės net pas mane namie nakvodavo. Žmonės myli mane, o myli todėl, kad ir aš juos myliu“, – rinkimų naktį į laidos kameras kalbėjo Viktoras Uspaskichas.

TV3 žiūrovams Darbo partijos lyderis atskleis jau apžiūrėjęs premjero kabinetą, tačiau dar prieš paskelbiant galutinius antrojo turo rinkimų rezultatus prasitars: „Premjeru greičiausiai bus Butkevičius.“

Tikruosius naujųjų šalies vadovų veidus „Be komentarų“ žurnalistai parodys ne tik iš apsilankymų Socialdemokratų ir Darbo partijų būstinėse, bet ir Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų bei Drąsos kelio partijų štabuose. Išskirtiniai kadrai, kaip prašmatnaus viešbučio virtuvėje Tėvynės sąjungai – Lietuvos krikščionims demokratams yra ruošiamos vaišės ir kaip į Drąsos kelio štabą Kaune žmonės iš namų nešasi gėrimus ir pačių ruoštus valgius – specialioje „Be komentarų“ laidoje jau šįvakar 20.30 val., tik per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų