Pereiti į pagrindinį turinį

Vanessa Hudgens dėl vaidmens turėjo įveikti aukščio baimę

2011-05-12 17:10
Vanessa Hudgens dėl vaidmens turėjo įveikti aukščio baimę
Vanessa Hudgens dėl vaidmens turėjo įveikti aukščio baimę / Incognito Films nuotr.

Aktorė Vanessa Hudgens prisipažino, kad dėl vaidmens naujame filme „Pabaisa“ jai teko įveikti didžiausią savo fobiją – panišką aukščio baimę.

Aktorė filmavosi romantiškoje dramoje „Pabaisa“ – modernioje „Gražuolės ir pabaisos“ versijoje, žiūrovus nukelsiančioje į šiuolaikinę Niujorko mokyklą. Filmas Lietuvos kino teatruose bus rodomas nuo gegužės 27 d.

Vienoje šio filmo scenų V. Hudgens ir teko akis į akį susidurti su didžiausia savo baime – aukščio fobija.

„Filme buvo vienas triukas, kuris man kainavo daug nervų ir pastangų, - pasakoja aktorė, - Aš labai bijau aukščio, tačiau turėjau užlipti ant aukštų kopėčių ir tada prisirišusi virve prie aukštai kabančio strypo, galva žemyn, nuo jų nušokti. Mano herojė turėjo įkristi į glėbį pabaisai (akt. Alexas Pettyferis – aut. past.).

Išsigandusi V. Hudgens vis tik įveikė savo baimę ir triuką atliko sėkmingai.

Filmas „Pabaisa“ pasakoja apie septyniolikmetį Kailą, kuris yra išlepintas, ir arogantiškas mokyklos gražuoliukas. Kiti jam tėra tik negailestingų  pašaipų objektai.
Kartą naujuoju pažeminimo taikiniu jis pasirenka Kendrą (akt. Mary-Kate Olsen) – moksleive apsimetusią raganą. Ši nusprendžia Kailą pamokyti  – paversti jo išorę tokia bjauria, koks yra jo vidus.

Tapęs neįtikėtinai baisiu, Kailas turi tik vienerius metus rasti tą, kuri galėtų jį pamilti, nepaisydama bjaurios jo išorės. Vienintele Kailo viltimi tampa tyli klasiokė Lindy, kurios  jis anksčiau net nepastebėdavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų