Menininkų kalnelyje amžinojo poilsio atgulė estrados legenda N. Paltinienė

Grįžti į straipsnį

gerbejams ,visi yrasai

gerbejams ,visi yrasai portretas
pakatot lt

Kardas

Kardas portretas
Nazi Schweine Raus!

Garbinga moteris

Garbinga moteris  portretas
tegul ilsisi ramybėje.

Nelly’ei

Nelly’ei portretas
Ilsėkis ramybėj mylima dainininke , man buvo gal 20, kai tave mačiau gyvai su Arvydu Viktorijos viešbutyje , lipai laiptais žemyn su šypsena veide., , tos akirmokos niekada nepamiršiu , ...

Nesitiki kad jos nėra

Nesitiki kad jos nėra portretas
Žinau kad greitas laiko taukinys,atgal jau niekad nesugryš,bet meilė lieka su mumis.Dainavo ji.

+++++++++++++++++

+++++++++++++++++ portretas
Dieve, arčiau Tavęs, arčiau Tavęs O, panardink gelmėj savo širdies - Lai tylią raudą ji sielos girdės. O kaip bus maloni kančia, kuri nuves, Dieve, arčiau Tavęs, arčiau Tavęs. Nors ir paliks mane draugai visi, Ir sielon nusileis naktis tamsi, Pro ašaras žibės vilties žvaigždė ir ves, Dieve, arčiau Tavęs, arčiau Tavęs. Kai amžinybė jau laimėta bus, Nuskaidrins jos šviesa žemės skausmus, Ir laimės be ribų jau niekas nesudrums, Dieve, arti Tavęs gyvenant mums.

++++++++++++++++

++++++++++++++++ portretas
Anapus saulės liepsnoja rytas, Kur Dievo žemė ir Jo diena. Kur amžinybėn, viską palikus, Anapus saulės skrenda siela. Anapus saulės mes susitiksim Su pamiltaisiais Žemės vaikais. Visų Tėvynėj mes pasiliksim Aukščiausio garbei šventam danguj. Anapus saulės visi išeisim Pas Dievą Tėvą į Jo namus. Į šventą gėrį, į grožį, laimę- Anapus saulės šventan dangun.

Galerijos

Daugiau straipsnių