Pereiti į pagrindinį turinį

Virtuvės mitų griovėjams – Ž.Grigaičio iššūkis

2011-05-03 16:57
Virtuvės mitų griovėjams – Ž.Grigaičio iššūkis
Virtuvės mitų griovėjams – Ž.Grigaičio iššūkis / TV6 nuotr.

Naujos TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjams Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui, regis, nebaisūs jokie iššūkiai.

Pirmoje laidoje visus įtikinę, kad tradiciniais bulviniais blynais galima nustebinti išrankiausius ragautojus, šįkart ėmėsi dar sunkesnės užduoties – įrodyti, jog pica gali būti ne tik skani, bet ir sveika.

Maža to, virtuvės asai į svečius pasikvietė garsųjį estetą bei gurmaną Žilviną Grigaitį, kurio pavardė, regis, visiškai nedera prie šio itališko patiekalo.

„Mano namuose įrengta panaši virtuvės technika, kaip ir šioje studijoje, tačiau aš ja nesinaudoju. Pats labiau mėgstu mažus užkandžius, o žmonės, kuriuos kviečiu į svečius, ateina ne pavalgyti, o maloniai pasibūti“, – pasakojo Ž. Grigaitis.

Puikiai verslininkas pramogavo ir kulinariniame virtuvės mitų griovėjų lofte – su Alfu, Ali ir Martynu jie linksmai dalinosi žiniomis apie įvairiausias pasaulio virtuves ir įdomiai pasakojo apie keliones, todėl vaikinų paruoštas išbandymas vyrui buvo staigmena.

„Tikiuosi, kad sutiksite mums padėti ir, naudodamasis tik šioje studijoje esančiais daiktais, paserviruosite stalą”, – šelmiškai šypsodamasis tarė Ali.

Ž. Grigaitis neliko skolingas. Prieš pat kompanijai sėdant ragauti gardžiųjų picų, gurmanas parodė nedidelį odinį virtuvės įrankį: „Mano rankose – tūkstantį litų kainuojantis daiktas. Kol neatspėsite kas tai, aš nieko neragausiu.“

Ar laidos vedėjai įminė esteto mįslę? Kokias picas jie kepė, kad net pats Ž. Grigaitis buvo maloniai nustebintas? Ką Ali pagamino studentų bendrabutyje, pasinaudodamas tik dviem lygintuvais? Atsakymai į šiuos klausimus ir daugybė naudingų patarimų laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ – jau šį šeštadienį 12 val. per TV6.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų