Pereiti į pagrindinį turinį

Žinomi humoristai patarinėjo įžeistai N.Pareigytei

2009-04-16 16:01
Žinomi humoristai patarinėjo įžeistai N.Pareigytei
Žinomi humoristai patarinėjo įžeistai N.Pareigytei / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Atvelykio sekmadienį LNK laidoje „Auksinė savaitės blykstė“ bus kalbama apie humorą ir ribą, kai jis dar kelia juoką ir kai jau virsta patyčiomis. Dalyvaus pačių skandalingiausių istorijų herojai, humoristai ir jų juokelių aukos.

„Auksinėje savaitės blykstėje“ pasirodė ir skandalingiausios istorijos herojė - Nijolė Pareigytė. Modesto Vaišnoro išjuokta mergina sielojosi labiausiai išgyvenanti dėl tėvų ir artimųjų. Viešai pažeminta atlikėja pasakojo, kaip sužinojo apie parodiją, slidinėdama kalnuose su savo viršininku ir artimu draugu.

Laidoje dalyvavę garsūs vyrai - Rokas Žilinskas, Algis Ramanauskas ir Artūras Orlauskas negailėjo patarimų, kaip elgtis merginai, kai pradedantys humoristai savo bandymais užgauna ir įžeidžia.   

Mergina nesutiko su Roko Žilinsko siūlymu nekreipti į nevykusius juokelius dėmesio, kad neišprovokuotų tolesnių patyčių. Ji pasiryžusi kovoti iki galo, kreiptis į teismą ir gauti iš skriaudėjo piniginę kompensaciją.

A.Ramanauskas, paklaustas, ką daryti Nijolei Pareigytei, užjautė merginą ir negailėjo aštrių žodžių ją pašiepusiam jaunuoliui. Tačiau pačiai Neli taip pat kliuvo. Algis siūlė merginoms pasikeisti grupės pavadinimą, jei nori, kad iš jų niekas nesityčiotų. Nors atlikėja bandė išsisukti, kad tie skaičiai nieko nereiškia, Algis nepasidavė ir pareiškė, kad apie jų atliekamą muziką apskritai nėra ką kalbėti, o „kai kuriuos popmuzikos atlikėjus šaudyti reikia“.  

R.Žilinskas pirmąsyk „Auksinės savaitės blykstės“ studijoje išvydo įrašą, kuriame yra parodijuojamas. Visų nuostabai Seimo narys ne tik neužpyko, bet smagiai juokėsi iš savęs ir tvirtino jokio pykčio nejaučiantis jį parodijavusiam vaikinui. Atvirkščiai. Pažvelgęs į kamerą, R.Žilinskas ištarė: „Justai, aš tave myliu“.

Buvęs žinių vedėjas prisipažino mėgstantis iš savęs pasijuokti ir nebijo to daryti, jei kiti bando pašiepti jį. Parlamentaras teigė esąs net dėkingas tokiems jaunuoliams, nes jie garsina jį, didina jo populiarumą.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų