Kaip sukurti svajonių namus?

  • Teksto dydis:

Kaip atrodo Jūsų svajonių namas? Kad ir kokios Jūsų svajonės – jos labai paprastai gali virsti realybe! Namų idėjų centras "NIC" siūlo prekių asortimentą, kuris atitinka net išrankiausių klientų poreikius. 

Išsiilgusiesiems jaukumo

Švediški "Borastapeter" tapetai iš "Lexington" kolekcijos – jaukus tekstilės pojūtis, kuris namą paverčia namais. Įkvėpimo kolekcijai semtasi iš keliautojų užrašinių, žemėlapių ir žurnalų iškarpų. Pristatomi klasikiniai, nesenstantys tapetų raštai turi juntamą paviršių, primenantį minkštus lininius marškinius ar saulės išblukintoje verandoje džiūstančius vonios rankšluosčius. Būtent ši švedų kolekcija laimėjo prestižinius apdovanojimus "Elle Decoration Swedish Design Awards".

Ovacijos savo sukurtiems namams

Įžengus į namus tokių tapetų tiesiog neįmanoma nepastebėti, nes būtent jie bus pagrindinis interjero akcentas, suteikiantis prabangos ir rafinuotumo. Dizaino namų "Harlequin" kolekcija "Standing Ovation" – prabangi, kerinčių spalvų paletė, sustiprinta metalinių atspalvių užuominomis įspūdingų raštų gausoje. Tai vaizduotę žadinantys tapetai –  kvapą gniaužiančios technikos ir spalvos, kurios tikrai jūsų kambarių sienas pavers meno kūriniais!

Suomiškas dizainas

Naujoji suomiškų tapetų "Sandudd" kolekcija pavadinta "Ivana Helsinki" ir ją sukūrė žymiausia Suomijoje bei labai gerai žinoma visame pasaulyje "Ivana Helsinki" prekės ženklo dizainerė Paola Suhoken. "Ivana Helsinki" – vienintelis suomiškas, skandinaviškas mados ženklas, kurio kolekcijos buvo pristatomos Paryžiaus ir Niujorko mados savaitėse. Šioje kolekcijoje rasite madingų ir išskirtinių raštų, kurie lengvai įsilies į jūsų interjerą ir suteiks namams išskirtinumo, kartu jaukumo ir paprastumo.

Itališkas stilius

Elegantiškas Damasko raštas, papuoštas tviskančiais šviesos efektais, susipynęs su gamtos elementais, suteikia gyvybės kolekcijai "Amata". Ši stulbinanti kolekcija yra sukurta patiems reikliausiems klientams, kurie nori pripildyti savo erdves meilės ir papuošti unikaliu itališku stiliumi.

Tapetai rafinuočiausiems

Kolekcija "Artemia" buvo sukurta tam, kad stebintų ir žavėtų pačias reikliausias ir rafinuočiausias asmenybes. Kūrybinga įmantrių Damasko raštų seka suteikia unikalų ir pasakišką poveikį, kuris išgaunamas derinant vingriuotą dizainą su išsiuvinėtais pynimais. Tai puikiai reprezentuoja itališką meną. Elegancijos prisilietimas, stiliaus parinkimas, malonumas skoningai dekoruoti – "Artemia" yra visai tai.

Rafinuotas švelnumas

Nauja "Blumarine" tapetų kolekcija spinduliuoja grakštumą ir gyvenimo džiaugsmą, siūlydama rafinuotos elegancijos dizainą. Delikačios tulpių kaskados transformuojamos į aromatingą sodą. Damasko raštai ant plisuoto audinio jungia klasikinį stilių su modernia atmosfera, demonstruodami rafinuotą ir moterišką "Blumarine" įtaką. Dekoratyviniai "Blumarine" paneliai leidžia individualizuoti namus pasitelkiant unikalų dekorą, papildytą savo detalėmis, spalvomis ir atspalviais. Dekoratyviniuose paneliuose tarpusavyje dera gracingi drugeliai ir užburiantys kraštovaizdžiai, padailinti gėlėmis ir baroko stiliaus ornamentais. Paneliai yra dekoruoti kristalais ir auksą spinduliuojančia medžiaga – tai suteikia sienoms ypatingo žavesio. Ši kolekcija "Blumarine" buvo specialiai sukurta tam, kad atstovautų moteriškam stiliui, rafinuotumui ir švelnumui. Bendradarbiaudama su vienu žymiausių tapetų gamintojų "Emiliana Parati", "Blumarine" maloniai pasiūlė šią turtingą ir įmantrią kolekciją, kuri užfiksavo "Blumarine" prekės ženklo aistrą klienčių emocionaliems jausmams.

Sienos pražysta anksti pavasarį

Pavasario dvelksmas tiesiai į jūsų namus! Tai naujausia Vokietijos gamintojo "Komar" fototapetų kolekcija "Infinity". Be galo įvairi, daugiaspalvė ir įspūdinga – skaitmeninės spaudos fototapetų kolekcija, kuri sukuria ryškų interjerą. "Komar" (Vokietija) gamintojo aukštos kokybės fototapetai populiarūs visame pasaulyje, nes yra gana nebrangūs ir kartu aukštos kokybės spaudos gaminiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių