Naujų namų duris pravėrusi V. Skaisgirė prabilo apie užklupusius sunkumus: tokia naujakurių dalia

  • Teksto dydis:

„Padaryta jau nemažai – pakeistas buto išplanavimas, nugriautos senos ir pastatytos naujos gipso sienos, padaryti elektros darbai, susitvarkyta su kondicionieriumi, rekuperacija. Tačiau šiuos darbus planavome baigti sparčiau. Deja, yra, kaip yra“, – sako Vaida Skaisgirė.

Šeštadienio rytą, 11 val., pasisemkite įkvėpimo pasižvalgydami po garsenybių namus kartu su TV3 laida „Penkių žvaigždučių būstas“. Šįkart į savo naujuosius namus įsileis ir juos aprodys TV prodiuserė V. Skaisgirė, kuri prisipažins, kad įrenginėja net du butus vienu metu.

Taip pat laidos vedėjas Tomas Grigaitis kartu su ekspertais aptars 2021 metų nekilnojamo turto tendencijas bei iškels klausimą – ar nuosavas namas jau tampa prabanga?

Akyliausi žiūrovai prisimins, kad laidos komanda pas V. Skaisgirę jau lankėsi prieš kelis mėnesius – tąkart čia buvo tik pradėti statybų darbai ir Vaida pirmąkart dalijosi savo vizija, kaip viskas turėtų atrodyti. Dabar V. Skaisgirė laidoje juoksis, kad jau pirmosiomis savaitėmis susidūrė su statybų realybe ir suprato, kad darbai toli gražu nevyksta laiku.

„Padaryta jau nemažai – pakeistas buto išplanavimas, nugriautos senos ir pastatytos naujos gipso sienos, padaryti elektros darbai, susitvarkyta su kondicionieriumi, rekuperacija. Tačiau šiuos darbus planavome baigti sparčiau. Deja, yra, kaip yra“, – laidoje pasakos V. Skaisgirė.

Vaida į naujus namus įsiketi planavo kur kas greičiau, tačiau pripažins, kad tai dabar kelia šypseną. Nepaisant to, kad įrenginėjant du Vaidos butus dirba puiki komanda, įsikelti į naujus namus per 3 mėnesius Vaidai nebeatrodo realistiška.

„Viena grandis – kas dirbo su gipsu – užvėlavo. O tuomet įvyko tokia griūtis – dingo plytelių klojikai, tada teko nukelti darbus su dažytojais. Tai – pasaka be galo. Žinoma, tai – nesmagu, bet, tikriausiai, tokia yra naujakurių dalia“, – šyptels Vaida.

Tiesa, įkurtuvių data jau – žinoma. Vaida sakys, kad jaučiasi įpareigota į naujus namus įsikelti iki liepos ar rugpjūčio mėnesio. „Labai tikiuosi, kad, pavyzdžiui, Žolinę mes jau sutiksime čia. Labai to tikiuosi ir neturiu kito pasirinkimo – iki šio laiko mes viską turėsime pabaigti“, – sakys ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Turi but geriau

Turi but geriau portretas
Yra kaip yra susitaikeliu lexa
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių