Pereiti į pagrindinį turinį

Paprastas būdas atnaujinti baldus

2009-03-21 09:00

Ekonomikos krizė keičia vartotojų įpročius ir renkantis bei įsigyjant baldus. Vis daugiau žmonių, užuot pirkę brangius naujus baldus, nusprendžia atnaujinti jau turimus. Vienas paprasčiausių ir mažiausiai išlaidų reikalaujančių būdų tai padaryti – pakeisti baldų dureles. Atsižvelgus į šias tendencijas ir buvo atidaryta pirmoji Lietuvoje specializuota baldų durelių elektroninė parduotuvė dureles.lt.

"Manome, kad būtent šiuo metu specializuota baldų durelių parduotuvė turėtų sulaukti didelio dėmesio, mat dėl ekonominės krizės vis daugiau žmonių baldus nori atnaujinti išleisdami kuo mažiau pinigų. Be to, renkantis prekes internete sutaupoma ir pinigų, ir laiko", – teigė elektroninės parduotuvės direktorius Aidas Uždravis.

Produktų, kurie siūlomi elektroninėje parduotuvėje, taip pat galima įsigyti ir įprastame prekybos salone. Tiek prekybos salone, tiek interneto parduotuvėje vartotojai gali pasirinkti net iš 2 tūkst. skirtingų spalvų, atspalvių, formų, profilių durelių.

"Durelės – viena svarbiausių dalių, lemiančių baldų išvaizdą. Todėl pakeitus vien jas, galima nesunkiai ir taupiai sukurti savitą, išskirtinį būsto interjerą. Tai tinkamas sprendimas tiek žmonėms, kurie patys nusprendė atnaujinti savo baldus, tiek profesionaliems baldų gamintojams", – įsitikinęs A.Uždravis.

Elektroninėje parduotuvėje siūlomos baldų durelės gali būti pritaikomos atnaujinant ir standartinius, ir nestandartinius baldus. Galima pasirinkti įvairių baldų dureles: virtuvės, svetainės ar vonios kambario baldams. Išsirinkti galima tiek Lietuvos, tiek užsienio baldų gamintojų durelių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų