Pereiti į pagrindinį turinį

30 metų jaunesnė barakuda iš tėvo išviliojo beveik milijoną

2015-09-03 11:55
DMN inf.
Facebook nuotr.

„Mano tėvui ji tapo guodėja, bičiule, vos tik jo žmona ėmė rūpintis sunkiai susirgusiais tėvais ir mažiau būti namuose. Tėvui buvo beveik 60-imt metų, o jai vos 27-eri. Apie romaną sužinojome tuomet, kai meilužė tėčiui pranešė, jog laukiasi. Ta moteris darė jam didžiulį spaudimą, šantažavo. Tėvas pradėjo išgėrinėti. Netrukus sunkiai susirgo ir atsigulė į ligoninę. Tik po laidotuvių sužinojau, kad prieš pat mirtį mano tėtis užrašė jai turto beveik už milijoną litų, nors buvo tokios būklės, kad nesugebėjo nei šaukšto nulaikyti, nei gaudėsi aplinkoje...“, – knygos vertą istoriją pasakos Oksana Juciūtė.

„Ar iš tiesų žlunga meile grįsta santuoka? O vyro ir moters santykiai dažniau statomi ant tikro sandorio pamatų – tu man pinigus, aš tau jaunystę, tu man statusą – aš tau grožį ir malonumą...“, – jau šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. pirmoje naujo sezono pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ klaus vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. Ji pirmą kartą pasirodys atnaujintoje studijoje.

„Su vyru, kuris nesiperša, aš negyvenčiau“, – laidoje teigs merginų grupės „Sirenos“ lyderė Renata Klimaitytė.

„Tokios santuokos, kai gerokai jaunesnė mergaičiukė teka už į tėvus tinkančio dėdės – tėra verslo sandėris“, – aiškins gydytoja kardiologė, buvusi Seimo nario žmona Nijolė Matulienė. Prieš kelerius metus moteris, neapsikentusi vyro neištikimybės, parašė viešą laišką žurnalistams ir papasakojo apie vyro neištikimybę po daugiau nei 30-imt metų trukusios santuokos.

„Naudos siekiančioms merginoms jokios normos – negalioja. Nors mano vyras vedęs, jos vis vien jam siunčia žinutes, skambinėja, rašo laiškus, rodo dėmesį renginiuose“, – pasakos verslininko Andriaus Šedžiaus žmona Monika Šedžiuvienė.

Saulius Siparis garsus aktorius, neseniai išsiskyręs su antrąja žmona bus itin atviras. „Turėti tik vieną moterį gyvenime ir įsipareigoti  – nenatūralu, tai ėjimas prieš gamtą. Ir aš negaliu būti ištikimas vienai moteriai“, – teigs aktorius.

Tuo tarpu profesorius Balys Dainys tikins, kad vieną po kitos keisdami moteris vyrai daro didžiausią klaidą ir rizikuoja nesulaukę nė 40-ies tapti impotentais bei susirgti vėžiu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų