Aistė Tomkevičiūtė-Aistay pristato naują dainą: skatina rasti save iš naujo

  • Teksto dydis:

Aistė Tomkevičiūtė-Aistay išleido kelionėmis alsuojančią dainą, kurios ritmas labai tinkamas šiltoms vasaros dienoms, o tekstas priverčia nusikelti kažkur toli.

„Norėjau, kad daina būtų vasariška ir lengva, kad skatintų prisiminti gražias aplankytas vietas, kad sužadintų norą kelionei, ir nebūtinai fizinei, o dvasinei kelionei rasti save iš naujo“, – teigia Aistė.

„Šiuolaikiniai žmonės tiesiog yra užsikrėtę kelionių manija: kai kurie iškeliauja pusmečiui ar metams, kiti užsisako bilietus kone metams į priekį ir gyvena kelionių laukimu. Kelionėse įvyksta labai įdomių dalykų: labiau susipažįstame su savimi, išeiname iš komforto zonų, perlipame įsivaizduojamus bendravimo, kalbos barjerus, išlaisviname save. Vis dažniau žmonės keliauja vieni tam, kad pailsėtų nuo rutinos, kad užmirštų kasdienes problemas. Dažnu atveju, kai išvykstama ilgesniam laikui – žmogus nori pradėti kažką iš naujo, nori įsiklausyti į savo vidinį balsą“, – sako atlikėja Aistay.

Kviečiame pasiklausyti atostogų nuotaikos! Tai jau antrasis A. Tomkevičiūtės-Aistay, Kasparo Niko Bariso ir Artiomo Penkevičiaus bendras darbas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių