Pereiti į pagrindinį turinį

Aktorė N. Portman pagimdė mergaitę

2017-03-04 07:39
BNS inf.

Holivudo žvaigždė Natalie Portman (Natali Portman) pagimdė mergaitę, penktadienį pranešė jos atstovas.

Natalie Portman
Natalie Portman / Scanpix nuotr.

Dukrelė yra jau antra 35 metų aktorės „Oskaro“ laureatės ir jos sutuoktinio prancūzų choreografo Benjamino Millepied (Benžameno Milpjė) atžala. Jųdviejų sūnus Alephas (Alefas) gimė prieš šešerius metus.

„Natalie Portman ir Benjaminas Millepied vasario 22-ąją susilaukė mergytės Amalios Millepied (Amalijos Milpjė). Motina ir mažylė – sveikos ir laimingos“, – sakoma jos atstovo pranešime, kurį išplatino JAV žiniasklaida.

N.Portman dalyvavo sausį vykusiuose „Auksinių gaublių“ ir Ekrano aktorių gildijos apdovanojimuose, tačiau sekmadienį vykusioje „Oskarų“ ceremonijoje jos nebuvo. Šiemet JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimuose ji buvo nominuota geriausios aktorės kategorijoje už stiprų nužudyto JAV prezidento Johno F.Kennedy (Džono F.Kenedžio) našlės Jackie Kennedy (Džeki Kenedi) vaidmenį filme „Žaklina“ (Jackie).

Kritikus sužavėjo, kaip tiksliai N.Portman sugebėjo įkūnyti J.Kennedy balsą ir asmenybę.

N.Portman „Oskaro“ statulėlę pelnė 2010 metais už vaidmenį psichologiniame trileryje „Juodoji gulbė“ (Black Swan). Šios juostos filmavimo aikštelėje ji sutiko savo būsimąjį vyrą B.Millepied.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų