Aktorė R. Marazaitė dėl vaidmens filme pasiryžo priaugti svorio

  • Teksto dydis:

Holivude įprasta, kad aktoriai aukojasi dėl vaidmenų kine – keičia plaukų spalvą, skutasi galvą, priauga ar numeta svorio. Pokyčių čempionu už Atlanto galima vadinti aktorių Christianą Bale‘ą. Vaidindamas superherojų Betmeną jis įgijo raumeningą kūną, filme „Mašinistas“ numetė 28 kilogramus, o dėl naujausio – viceprezidento Diko Čeinio – vaidmens priaugo 18 kilogramų. Lietuviai, panašu, irgi turės savo pokyčių čempionę – aktorę Rasą Marazaitę.

Aktorė po gimdymo planavo numesti priaugtą svorį. Visgi vaidmuo filme „Tarp mūsų mergaičių“ pakoregavo R. Marazaitės planus. „Komedijoje „Tarp mūsų mergaičių“ man teko putlios viliotojos vaidmuo. Tai mergina, kuriai itin sunkiai sekasi numesti svorį. Ilgainiui ji susigyvena su savo kūnu, pamilsta save ir nustoja dėl to jaudintis. Kadangi svorio nesuvaidinsi, dėl filmo teko pasilaikyti savo kilogramus, kurie per nėštumą jau buvo spėję atsibosti“, – pasakojo R. Marazaitė.

Prodiuserio Mantvido Žalėno teigimu, įtikinti aktorę nebuvo lengva. „Su Rasa teko pasiderėti. Lengviausias kelias būtų buvęs pasirinkti kitą aktorę, bet mes norėjome Rasos. Galiausiai, pavyko sutarti. Rasa – tikra profesionalė, kuri pasiryžo dėl vaidmens pasistengti. Be to, pažadėjau, kad jau į premjerą ji galės ateiti tokio svorio, kokio norės“, – juokėsi prodiuseris M. Žalėnas.

Kaip aktorei sekėsi įkūnyti drąsią, apkūnoką ir tuo besididžiuojančią linksmojo šešetuko dalį – Virgą, žiūrovai pamatys po Kalėdų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių