Aktoriui ir režisieriui R. Berry – kaltinimai seksualiai išnaudojus vieną savo dukterų

  • Teksto dydis:

Populiarus prancūzų aktorius ir režisierius Richard‘as Berry įtariamas seksualiai išnaudojęs vieną savo dukterų. Paryžiaus prokuratūra trečiadienį paskelbė, kad prieš 70-metį kūrėją vyksta tyrimas. Jo vyriausioji duktė Coline Berry kaltina jį ją išprievartavus, kai ji buvo nepilnametė. Aktorius tai neigia.

1976 metais gimusi Coline instagrame rašė, kad ji turėdavo dalyvauti „sekso žaidimuose“,  tėvas jai kišo liežuvį į burną. Pats aktorius tikina „niekada neturėjęs netinkamų ar incestinių santykių su Coline“ ar kitais savo vaikais.

R. Berry nuo aštuntojo dešimtmečio daugybėje filmų vaidino meilužį. Sėkmingiausias jo, kaip režisieriaus, darbas buvo 2010-aisiais kurta juosta „Nemirtingas“ („22 Bullets“).

Prancūzijoje jau kelias savaites diskutuojama apie incestą ir seksualinį smurtą šeimoje. Diskusijas įplieskė knyga, kurioje teisininkės Camille Kouchner savo patėvį, žinomą politikos mokslininką Olivier‘ą Duhamelį, kaltina seksualiai išnaudojus jos brolį dvynį, kai jis buvo jaunuolis. Nuo tada tūkstančiai prancūzų su grotažyme #Metooinceste internete pasakoja apie seksualinius išpuolius šeimoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zz

zz portretas
zodziu linkes tratint

Anonimas

Anonimas portretas
Pedofilu vieta ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių