Aktorius V. Krulikovskis laisvą laiką leidžia vienuolyne: čia užsiimu kovos menais

  • Teksto dydis:

„Tai buvo neišsipildžiusi mano vaikystės svajonė, kurią pradėjau įgyvendinti prieš penkerius metus. Dar mokykloje norėjau užsiimti kokia nors veikla, tačiau susiklostė tokios aplinkybės, kad negalėjau lankyti mokyklos būrelių, kurių norėjau. Bet supratau, kad tai padaryti niekada nevėlu“, – prisipažįsta Valentinas  Krulikovskis.

Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas aktorius neturi laiko net atsipūsti, tačiau jis ryžosi dar vienam vasaros projektui, kuris į jo gyvenimą įnešė daugiau spalvų. „Darbų visada daug, ir rudeniui atėjus jų tik daugėja, tačiau maksimaliai stengiuosi išnaudoti galimybes, kurios pasitaiko mano gyvenime.

Šią vasarą gavau kvietimą vaidinti LNK situacijų komedijoje „Galiu rytoj“. Serialą režisavo Balys Latėnas, jis sukūrė puikią atmosferą aikštelėje, joje nebuvo jokios įtampos, leido improvizuoti. Būtent todėl buvo daug paprasčiau sukurti tikras, nesuvaidintas emocijas. Tai jau dabar televizijos ekranuose gali pamatyti žiūrovai“, – prisiminimais dalijasi serialo „Galiu rytoj“ pagrindinis aktorius V. Krulikovskis

Rusų dramos aktorius atskleidė, iš kur semiasi vidinės ramybės, kurią perteikia žiūrovams ir papasakojo, kokia vaikystės svajonė išsipildė visai neseniai. „Paauglystėje, kai buvau moksleivis, žaidžiau krepšinį, tačiau kovos menai mane visada traukė labiau. Jau ne vienerius metus Šaolino vienuolyno atstovybėje Lietuvoje užsiimu kovos menu „Ušu“, kuris visiškai subalansavo mano vidinę savijautą.

Šis kovos menas susideda iš daugybės kovinių veiksmų, kovos taktikų, sveikatingumo bei asmenybės ugdymo sistemų. Nors aplinkiniai sakė, ką tu sau galvoji, turi šeimą, esi suaugęs vyras, kokie dar kovos menai? Tačiau labai džiaugiuosi, kad per visą šitą perlipau ir tik dar kartą įsitikinau, kad mokytis niekada nevėlu. O kai tik nereikia filmuotis, visą savo laiką skiriu šeimai arba šiam kovos menui“, – pasakoja V. Krulikovskis

Situacijų komedijoje „Galiu rytoj“ aktorius atlieka šeimos vyro Sigito vaidmenį. Asmeniniame gyvenime V. Krulikovskis yra dviejų vaikų tėvas, tik visiškai kitoks. „Sigitas – naivus ir konservatyvus personažas, šeimos žmogus, kuris turi žmoną ir du vaikus, gan tradicinių gyvenimo pažiūrų, paklūstantis savo žmonai. Kitaip tariant yra žmonai „po padu“, tačiau su humoro jausmu. Tarp mūsų panašumas tik tas, kad abu esme šeimos vyrai“, – šypsosi aktorius.

Situacijų komedija „Galiu rytoj“ – kiekvieną antradienį,  20 val., tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių