Pereiti į pagrindinį turinį

Ant masažuotojos gulto – atgaiva kūnui ir sielai

2009-02-28 09:00
Ant masažuotojos gulto – atgaiva kūnui ir sielai
Ant masažuotojos gulto – atgaiva kūnui ir sielai / Nerijaus Jankausko nuotr. Garsas: marakujos barškučiais ne tik kuriamas garsinis procedūros fonas, bet ir masažuojamas kūnas.

Baigiantis žiemai visas kūnas ilgisi kažko nepatirto, šviesaus, intriguojamai malonaus, kas galėtų atgaivinti pojūčius ir po žvarbaus laiko prikelti pasitikėjimą savimi.

Klaipėdietė masažo ir kosmetologijos specialistė Aušra Holcman tikina, kad neįtikimų pojūčių bei atgaivos visam kūnui teikia nauja jos neseniai išmokta procedūra Khania, kas reiškia ėjimą į šviesą. Ji skirta sielos ir kūno harmonijai pasiekti.

Pustrečios valandos trunkančios procedūros metu ne tik nuvaloma, pamaitinama, išmasažuojama, sudrėkinama bei kitaip pamaloninama viso kūno ir veido oda. Tyliai atsklindanti, Afrikos garsais perpinta muzika leidžia atsipalaiduoti ir pasinerti į naujų pojūčių pasaulį.

"Kol gulėjau ant masažo stalo, pajutau ant savo kūno visus keturis metų laikus. Buvo šalta ir karšta, gaivu ir drėgna, malonūs kvapai ir egzotiški garsai nunešė mano fantaziją į neregėtus kraštus, – dalijosi įspūdžiais viena pirmųjų Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje šią procedūrą išbandžiusi klaipėdietė Elvyra.

Procedūros metu naudojama melisos arbata, cukrus, marulos aliejus, molio masė, pieno kaukė ir daugybė aukščiausios kokybės masažo bei kūno priežiūros priemonių.

Tai, ką masažuotoja ir kosmetologė daro procedūros metu, veikiau primena žiniuonės burtus: skirtingų spalvų miltelius maišo su aliejais, pagamintą masę ant kūno tepa, lyg pieštų ant kūno afrikietiškas apeigines kaukes, dažną judesį papildydama marakujos barškučių garsais. Šie barškučiai naudojami ir masažuojant kūną.

A.Holcman pirštai bėga nuo padų iki pat pakaušio, sustodami aktyviausiuose taškuose. Rausvojo kvarco ir lavos akmenys priglunda ir skleidžia šilumą po kūną.

Po tokios procedūros apsunkęs nuo malonumo ir patirtų įspūdžių kūnas ilgai jaučia palaimą, o pažadinti jausmai verčia nebeįsileisti į kūną apsnūdimo.

Procedūros metu išvaloma, atgaivinama, sudrėkinama, išmasažuojama veido bei viso kūno oda, o mistika dvelkiantys garsai bei kvapai sukelia nepatirtų jausmų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų