Apie pasikeitusį gyvenimą: Stano pirmąkart švęs Naujuosius metus, o V. Mičiulienė gyvena iš 39 eurų?

  • Teksto dydis:

Lietuvą sukausčius pandemijai iš ekonomistų lūpų skamba geros žinios: neva lietuviai praturtėjo, turi daugiau santaupų, šluoja butus ir kitą nekilnojamąjį turtą.  Nežinia kiek yra tų, kuriems sunkmečiu sekasi, tačiau žinoma humoristė ir režisierė Violeta Mičiulienė šį laiką sako išgyvenanti išties nelengvai. Juk dingo absoliučiai visi renginiai, o tai – ir pajamos. Visgi šį nelengvą laiką Violeta išnaudoja 100 procentų: per karantinus ji gavo du diplomus, o pavasarį turėtų gauti ir trečiąjį.

„Aš gaunu net stipendiją, nes vien dešimtukais mokausi. Man paskambino ir pasakė: tau priklauso per mėnesį 39 eurai. Tai aš išsisukinėjau, baikit, nejuokaukit, aš dažnai nebūnu namuose, kas tuos pinigus saugos. Bet atėjus koronai supratau, kad 39 yra ne šiaip Prūsaičio sugalvotas skaičius. Kad tai – pinigai“, – šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos žinoma aktorė.

Ji prisipažins nenorinti jokių pašalpų, stipendijų, išmokų. Svajoja tik apie tai, kad galėtų dirbti ir užsidirbti.

„Darbų pilna, pinigų mažai“, – taip 2020-uosius įvertins dainininkas ir kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano. Per 20-metį jam bus bene pirmieji metai, kai jis šventes sutiks namuose, su šeima. „Nesu šventęs Naujųjų. Kaip jie švenčiami? Iki šiol visada kur nors koncertuodavau, o 12 valandą dažniausiai būdavome kur nors automobilyje, pakeliui į koncertą. Tai gal ir šiemet kartu su Jampolskiu paklausysime grupė ABBA“, – pasakos Stano.

2020-ieji – išties išskirtiniai metai. Ne tik kovojame su pandemija, bet ir rinkome naują valdžią. Ar tikrai prie jos gyvenime geriau? „Geriau gyvensime tik tris mėnesius, kol valdžią mylėsime ir ja tikėsime. Paskui geri jausmai išblės ir prasidės santykių krizė“, – rinkiminę situaciją įvertins komunikacijos ekspertas Mindaugas Lapinskas.

Tuo metu buvęs S. Skvernelio patarėjas S. Malinauskas  prisipažins, kad 2020-ieji jam buvo labai įtempti: keitė darbą, kurį laiką buvo bedarbis, pradėjo naujas veiklas, virtusias žurnalistiniais tyrimais. Ar jis nebijo rizikuoti? Kokių grasinimų sulaukia ir su kuo kovos teismuose?



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
MAN KEISTA , KAIP ESTRADOS BUVĘ LIŪTAI DEJUOJA , KAD GAUNA MAŽĄ PENSIJĄ , KAŽKADA PER TV VIRKAVO ZAVALIAUSKAS , O KOKIĄ DALĮ NUO UŽDARBIO MOKĖJO ''SODRAI'' , UŽDIRBDAVO ''MAIŠAIS , KIEK VERTI --TIEK IR GAUNA ., LYGAI TAS PAT IR SU DABARTINIAIS

Juozai,

Juozai, portretas
ar tu žlibas, ar pasimeti, ar turi disleksiją?Aiškiai parašyta-LNK laida KAKADU PENKTADIENIS.Tavo smegenėlės neįkremta LRT laidų.

cia miciuliene valanda ar

cia  miciuliene valanda  ar portretas
visa diena isgyvena tik su 39 eurais ??
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių