Ar drąsus „The Roop“ vaizdo klipas apie Rusijos ir JAV prezidentų meilę?

  • Teksto dydis:

2018 metais sužibėję nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, o šiais metais vis dėlto nusprendę nedalyvauti joje, „The Roop“pristato „Yes, I Do“ mini albume esančios dainos „Silly Me“ vaizdo klipą, kuris gali ne mažiau sudominti pasaulį.

Šiandien grupė paviešino intriguojantį darbą, apie kurio idėją pasakoja scenarijaus autorius bei „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„Pagrindinė tema sukasi apie du vyrus, kurie įsižiūri vienas kitą, tačiau negali to viešai parodyti dėl supančios visuomenės nuomonės ir užimamų aukštų pareigų. Kaip būti kartu? Kas svarbiau – aistra ar pareigos?“, –  retoriškai klausia Vaidotas.

Įdėmesni žiūrovai šiame vaizdo klipe pamatys dar daugiau potemių, įvairių detalių ar sutapimų su tikrais įvykiais. Pagrindiniai personažai Nalddo ir Tinpu gali priminti JAV prezidentą Donaldą Trumpą ir Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Tačiau „The Roop“ nariai iš karto nori įspėti, kad visi personažai ir situacijos yra išgalvotos. Visi galimi sutapimai su tikrais žmonėmis ir įvykiais gali žiūrovams suteikti naujų minčių bei įžvalgų. Ir kviečia jų nebijoti.

„Be abejo, mes negalime visiškai atsiriboti nuo mus supančio pasaulio ir jo įvykių. Natūralu, kad tai gali persismelkti į kūrybą“, –  sakė Vaidotas.

„Prisipažinsiu, kad mane labai sužavėjo „Silly Me“ klipo drąsus scenarijus ir sutarta jo išpildymo koncepcija. Tai išskirtinis klipas, kurio įgyvendinimui turėjome pilną kūrybinę laisvę! Retai taip pasitaiko, tad visą save investavome į klipą. Ir dėka visos komandos, kai ką nuostabaus ir kitokio tikrai pavyko padaryti“, – teigia animacijos studijos, kuri ir sukūrė dainai vaizdo klipą, įkūrėjas Meinardas Valkevičius.

Vaizdo klipą iliustravusi ir režisavusi Eglė Palubeckytė sako, kad parinkta stilistika atitinka ironišką pačio klipo siužetą. Šaržuoti personažai, išpildytos aplinkos bei ryškios spalvos drąsiai perteikia dviejų personų gyvenimus ir taip paverčia dainą dar spalvingesne.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių