Ar per „Lietuvos balso“ išskirtinę dvikovą pamiršti žodžiai užkirs kelią į arenas?

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį „Lietuvos balse“ per LNK paaiškės galutinis dvyliktukas finalistų, kurie jau kovo 8-ąją pirmojoje tiesioginėje kovoje arenoje savo pasirodymais kovos dėl vietos pusfinalyje.

Šešios poros sekmadienio vakarą stos į dvikovą vienas prieš vieną ir pirmą kartą projekte dainuos kartu. Vos viena daina įrodyti, kad jų balsas vertas didžiųjų Lietuvos arenų, kuriose dalyvių likimas atiteks jau nebe į mokytojų, o tik į žiūrovų rankas.

Šį sekmadienį žiūrovų laukia ir išskirtinė dvikova, kurios „Lietuvos balso“ istorijoje dar nėra buvę – pirmą kartą projekte susikaus vokalistė Justina Stankevičiūtė ir reperis Deividas. Ne kartą projekte Deividas yra girdėjęs, kad jis nemoka dainuoti ir iki dvikovų etapą pateko per klaidą. Tokiems komentatoriams Deividas turi atsakymą.

„Muzika yra muzika, nesvarbu tai repas, ar vokalas. Aš taip pat galėčiau pasakyti kitiems dalyviams – tai prašau, jūs parepuokit. Tada pažiūrėsim, kokius jūs sugebėjimus turite. Galbūt tikrai nesu aš gabus vokalistas, bet turiu kitų privalumų. Aš suprantu, kad mūsų su Justina skirtingi dainavimo stiliai, bet į šitą pasirodymą net nežiūriu kaip į kovą, matau mus kaip duetą. Šitą kūrinį mes pakeitėme, pritaikėme prie gyvo garso grupės, reikėjo labai daug darbo. Aš pats esu perfekcionistas, man patinka, kai ant tam tikro garso būna tam tikras skiemuo. Aš manau, kad su Justina turim vienodus šansus keliauti į finalus“, – pasiruošimo metu kalba Deividas.

Tuo metu Justinai šis duetas su reperiu –  tarsi likimo ironija. Jau ne paslaptis, jog Justina ilgus metus buvo vienos žymiausių repo grupių šalyje „Lilas & Inomine“ pritariančioji vokalistė, todėl pasirodymas kartu su repo atstovu jai nėra naujiena. Maža to, Justina įsitikinusi, jog repuoti pavyktų ir jai pačiai.

„Man šis pasirodymas asmeniškai yra didelis iššūkis. Žinau, kad Deividas visai nedainuoja ir bijo dainuoti, todėl tikiu, kad mano vokaliniai sugebėjimai tikrai stipresni nei jo. Aš turėjau tokią nuojautą, kad jei Donatas mane pasiliks, teks kovoti su reperiu. Trejus metus koncertavau kartu su repo grupe, tiek klubuose, tiek didžiausiose šalies arenose. Aš pati niekuomet nebuvau repuojanti atlikėja, bet tikiu, kad ir toks amplua kažkada bus. O šį kartą padarysiu viską, ką galiu iš savo pusės, kad galėčiau patekti į areną. Sustoti dabar tiesiog negaliu", – sako Justina.

Tačiau šį sekmadienį, iššūkiu tapęs ir ilgai gludintas pasirodymas nepraeis taip sklandžiai, kaip tikėtasi. Vienas iš dvikovos dalyvių pasirodymo metu pamirš dainos žodžius ir tai kaip reikiant išmuš iš vėžių visą pasirodymą. Kuriam – Justinai ar Deividui – jaudulys pakiš koją, ir ar užmiršti žodžiai iškart užkirs kelią į pasirodymą prieš tūkstančius arenoje – pamatyti galima jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
MAN NEĮDOMUS ŠIS KONKURSAS''LIETUVOS BALSAS'' NES BE LIETUVIŲ KALBOS TIKRESNIS PAVADINIMAS BŪTŲ ''ANGLIŠKAS BALSAS'' .

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Tai kam ta komedija - konkursas, jei iš anksto žinoma, kad Deividas pamirš žodžius?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių