Pereiti į pagrindinį turinį

"Arbata" pristato antrąjį albumą

2009-02-13 09:00
"Arbata" pristato antrąjį albumą
"Arbata" pristato antrąjį albumą / Grupės archyvo nuotr. Roko grupė "Arbata".

Roko grupė "Arbata" pradeda koncertų maratoną, skirtą albumui "Molekulių džiaugsmui" pristatyti. Beje, ir albume, ir koncertuose skambės ne tik grupės lyderio Andriaus Zalieskos balsas.

"Palyginti su pirmuoju albumu, "Molekulių džiaugsmui" yra labiau eksperimentinis. Bandėme šiek tiek pakeisti "Arbatos" skambesį. Manau, pavyko. Mums tai labai didelė šventė. Išleidus albumą tarsi užverti vieną savo biografijos lapą ir atverti naują", – dienraščiui sakė grupės lyderis, draugų ir gerbėjų vadinamas tiesiog Zala.

Antrajame "Arbatos" albume rasite ir jau girdėtų kūrinių, pavyzdžiui, į "Radiocentro" metų dainos titulą pretendavusį kūrinį "Aguona", kurį grupė įrašė su Alina Orlova. Šalia Zalos bus girdimas ir dar vienos kylančios žvaigždės – Eglės Sirvydytės – balsas. Nuo publikos dėmesio šiuo metu besiilsinti A.Orlova koncertuose nedalyvaus, tačiau E.Sirvydytę ir "Arbatą" vienoje scenoje bus galima pamatyti jau rytoj Vilniuje.

Prie albumo "Molekulių džiaugsmui" prisidėjo ir kiti žinomi muzikantai: turbūt geriausias Lietuvos trimitininkas Valerijus Ramoška, grupės "Siela" gitaristas, klasikinės gitaros virtuozas Aurimas Driukas, saksofonininkas Danielius Praspaliauskis.

Šiandien "Arbata" koncertuos Kaune, klube "Džem'pub", rytoj muzikantai grįžta į Vilnių, kur albumą "Molekulių džiaugsmui" pristatys muzikos klube "Tamsta". Vasario 21 d. grupė tęs maratoną Klaipėdoje, klube "Roxy", o vasario 27 d. albumo pristatymo turą numatoma užbaigti Utenoje.


VIETA: klubas "Tamsta", Subačiaus g. 11A.

LAIKAS: vasario 14 d. 21 val.

KAINA: 17–22 litai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų