Artimieji ir draugai rinkosi į mišias A. Jagelavičiūtei atminti

  • Teksto dydis:

Vilniaus Bernardinų koplytėlėje šeštadienį buvo aukojamos šv. mišios praėjusių metų gruodį mirusiai nuomonės formuotojai, stilistei, televizijos žvaigždei Agnei Jagelavičiūtei atminti.

Į mišias su baltų rožių puokšte atskubėjo Agnės mama Nijolė Jagelavičienė, rinkosi draugai – Saugirdas Vaitulionis, Gediminas Jaunius ir kiti.

Praėjus beveik mėnesiui po žinomos stilistės ir nuomonės formuotojos A. Jagelavičiūtės mirties, feisbuko paskyroje praėjusį ketvirtadienį velionės mama N. Jagelavičienė pasidalino jautriu įrašu.

Gedinti mama įraše pakvietė visus į sostinės Bernardinų koplytėlėje aukojamas šv. mišias Agnei atminti bei aplankyti dukters kapą Karmėlavos kapinėse.

„Laikas bėga... Jau beveik mėnuo, kai Agnė, palikusi mane, savo sūnų Leoną ir visus, kuriems ji buvo svarbi, išėjo į amžinybę...

Šeštadienį, sausio 28 d., 11 val., Bernardinų koplytėlėje, bus aukojamos šv. Mišios Agnei atminti. Po mišių važiuosime į Karmėlavos kapines padėti gėlių ir uždegti žvakių, kad visada jai būtų šviesu ir ją šildytų mūsų prisiminimai apie ją.“

Primename, kad gruodžio 28 d. buvo pranešta žinia apie tai, jog eidama 43-ius metus mirė stilistė, nuomonės formuotoja, verslininkė, knygų autorė A. Jagelavičiūtė.

Pasak artimų moters bičiulių, mirties priežastis – plaučių uždegimo komplikacijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reklama,klausymas ar buvo ji praktikuojanti katalike

reklama,klausymas ar buvo ji praktikuojanti katalike portretas
neteko kazkaip matyti jos misiose.

marija

marija portretas
...gal jau gana komentatoriams inkšti? Palikite visus jos draugus, Mamą - ramybėje. Neskaitykite, nesidomėkite, neskaičiuokite į mišias atvykusius draugus. Kas Jūs tokie? Žemės net ne akmenukai, bet pelėsis. Susirūpinkite savo tiesomis ir gyvenimo būdu, klaidomis ir atliktais darbais. Būkite Dievulio palytėti, gal ateisite į protą. sėkmės.

Ei, Diena! Isivesk atskirą rubriką

Ei, Diena! Isivesk atskirą rubriką portretas
Šalia „miestas“, „Lietuva“, „verslas“, „pasaulis“ dar ir „JAgelavičiūtės pagrabas“! Vis tiek juk dar kelis mėnesius o gal ir metus rašysi „gedinčių“ ir „užjaučiančių“ straipsnius. Bent Vaitulionis dar penkioliką kartų parašys kaip jis gedi ir kokia gera ji buvo.
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių