ATB išleidžia paskutinį savo karjeros albumą: pasaulinio turo metu pasirodys ir Lietuvoje

  • Teksto dydis:

ATB 2025-ųjų pasaulinio turo ir finalinio karjeros albumo pristatymo keliai neapleks ir Lietuvos.

Daugiau nei 200 tūkst. gerbėjų Lietuvoje turintis ATB, 2025 m. gegužės 9-ą surengs pasirodymą Lietuvoje, „Žalgirio“ arenoje. Atlikėjas laikomas trance muzikos pionieriumi ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

Andre Tannenberger'ui (geriau žinomam kaip ATB) net dvidešimt metų besitęsiančios šlovės galėtų pavydėti daugelis. Tarp geriausių trance muzikos didžėjų ir prodiuserių pasaulyje papuolantis vokietis vieną po kito leidžia milijonus žmonių visame pasaulyje užkariaujančius hitus. Už juos gerbėjai jį lygina su bene ryškiausiai žėrinčiomis trance muzikos žvaigždėmis Paul van Dyk, Tiësto ir Armin van Buuren.

 

 

ATB ir jo pasauliniai hitai

Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardinti labai ilgai: „9 PM (Till I come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „Ecstasy“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų. 2021-aisiais atlikėjas išleido hitą, kurį turbūt žino kiekvienas: „ATB x Topic x A7S - Your Love“, šis kūrinys ir kiti iki šiol skamba radijose, geriausiuose pasaulio festivaliuose ir naktiniuose klubuose. O šiais metais ATB sukūrė ir daugiau naujų kūrinių, kuriuos išgirsime ne tik paskutiniajame jo karjeros albume, bet ir gyvai gegužės 9-ąją „Žalgirio“ arenoje.

 

 

Į jo pasirodymą „Žalgirio“ arenoje suvažiuos ne tik gerbėjai iš Lietuvos, bet ir kitų Baltijos šalių: iš Latvijos, Estijos, taip pat laukiama gerbėjų iš Lenkijos bei Suomijos.

Gegužės 9-ąją pagrindinė miesto arena pavirs didžiuliu naktiniu klubu.

Organizatorių nuotr.

Jau dabar ruošiamasi įspūdingam renginiui – investuojama į aukščiausio lygio garso aparatūrą, apšvietimą, scenografiją. Žadama išparduoti visus bilietus, o atlikėjas pažadėjo paruošti specialų nepertraukiamą 1,5 valandos setą.

Organizatoriai teigia, kad pirmieji bilietai sieks tik 39 eurus, vėliau sparčiai brangs. Bilietus įsigyti galima jau dabar bilietai.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių