Atlikėjas P. Daunys nebeslepia jausmų žinomai verslininkei: myliu tave

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Petras Daunys liepos 13-ąją atšventė 29-ąjį gimtadienį ir viešai prisipažino apie savo jausmus žinomai verslininkei Rasai Barauskaitei.

Dėkodamas renginių organizatorei R. Barauskaitei (buvusiai Arlauskienei) už surengtą vakarėlį, vyras nusprendė nebeslėpti jausmų ir viešai prisipažino, kad ją myli.

„Turbūt svarbiausias dalykas, kurį pradedu suprasti  metams bėgant, o ypatingai supratau vakar, kad ne daiktai, pinigai, šlovė, statusas, kiekis, blizgučiai ar aprėdai yra vertybė, o žmonės, kurie supa mane aplinkui ir, svarbiausia, skiria savo laiką, dėmesį, šilumą, nuoširdumą ir meilę. Myliu jus labai ir esu dėkingas už tai, kad buvote, esate ir tikiu, kad dar ilgai būsite kartu! Ačiū, ačiū, ačiū! O ypatingai didelis „ačiū“ žmogui, be kurio tai iš viso greičiausiai nebūtų įvykę. Rasa Barauskaite, tu neeilinės širdies, gėrio ir aukščiausio profesinio kalibro žmogus. Myliu Tave!“, – už gimtadienio vakarėlį ir sveikinimus socialiniame tinkle dėkojo vyras.

„Facebook“ nuotr.

Apie beveik perpus jaunesnio už verslininkę P. Daunio ir R. Barauskaitės romaną kalbama nuo praėjusių metų, tačiau kalbas apie romantiškus jausmus vienas kitam jie iki šiol neigė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tėvas

Tėvas portretas
Atrodo kaip su mama! Gal ir gerai: rūpinsis, apklis, aprengs, pavalgydins! Ko daugiau reikia

Emigr.

Emigr. portretas
Laikina meilė ir pagarba, po kiek metų pasipila užgauliojimai, pažeminimai,tas pats tiek vyrams,tiek moterims, nuo jaunesnių partnerių.Nesuprantu, kas dedasi Lietuvoje, kitose šalyse jau perprato tokiu santuokų reikšmę ir niekas nenori būti pažemintas dėl amžiaus.

Osa

Osa portretas
Kas gali paneigti,kad tai ne priedanga jo netradic.orientasijai.Tie,kurie neišbūna santykiuose ir neapsiveda po 2 m.,ir tai kartojasi vėl ir vėl periodiškai, taip slepia savo orientaciją.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių