Kauno sendaikčių turguje "Laiko ratu" praėjusį savaitgalį lankėsi Beatos Nicholson vyras Tomas. Tiesa, jis atvyko ne kuistis senturgyje, o kepti picų.
– Tomai, tai yra jūsų naujas verslas, ar šiaip pramoga? – T.Nicholsono pasiteiravo "Kauno diena".
– Tai mano naujas verslas. Tikiuosi, kad kepame geriausias picas Lietuvoje. Tai darome unikaliose mobiliosiose krosnyse, todėl šiuo verslu galima užsiimti bet kurioje Lietuvos vietoje.
– Tai visiškai naujas verslas Lietuvoje?
– Manau, kad tokiose mobiliosiose krosnyse to čia dar niekas nedarė.
– Manote, kad tai gera idėja? Nejau lietuviai iki šiol nesugebėjo kepti skanių picų?
– Esu tuo įsitikinęs. Lietuvoje nesugebėjau rasti man patinkančių picų, todėl nutariau jas kepti pats. Kepti picas mokiausi pačioje geriausioje vietoje – Neapolyje. Tokio paties skonio picas kepu ir Lietuvoje. Picos skonis priklauso nuo jos sudedamųjų dalių. Mes naudojame produktus tik iš Italijos, taip pat įdedame daug aistros.
– Kažin ar Lietuva pati geriausia vieta picas kepti lauke – šešis mėnesius per metus šalta ir drėgna.
– Taip. Todėl savo veiklą planuojame ir restoranuose.
– Pradeda verslą ne savo gimtinėje. Ar draugai jūsų nevadina pamišėliu?
– Jie mane labai palaiko. Visi, kurie paragavo mano keptos picos, mane supranta.
Naujausi komentarai