B. Vanagas: gyvenime esu ne kartą ir ne du pamokytas

  • Teksto dydis:

Vienas žinomiausių šalies lenktynininkų Benediktas Vanagas pripažįsta, kad nėra linkęs viešai dalintis savo asmeniniu gyvenimu. Todėl atvykęs į laidos filmavimą nesitikėjo, kad čia susidurs su nesklandumais, kurie pakoreguos ne tik jo, bet ir kūrybinės grupės planus. Ir nors tai pirmas kartas, kai laidos svečias atsisakė leisti vedėjui naršyti jo mobiliajame telefone, tačiau lenktynininkas pasidalino išskirtine savo pirmojo telefono istorija ir paaiškino, kodėl taip saugo savo privatumą.

„Mano pirmasis telefonas buvo įmontuotas automobilyje. Jis buvo daiktadėžėje, ant automobilio dar buvo nedidelė antena, juo buvo galima skambinti per komutatorių. Tikiu, kad daugelis net nesupras, apie ką aš čia kalbu. Žinoma, tokia susisiekimo priemone nebuvo labai paprasta naudotis, tai užimdavo daug laiko, tačiau, kaip minimum, tai buvo labai kieta“, – šį antradienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Duok paskambint“ pasakos B. Vanagas.

Tik pradėjus pirmąją apžvalgą, B. Vanagas rėžė komentarą, kuris akivaizdžiai parodė, kad svečias jaučiasi labai nejaukiai, kai vienas asmeniškiausių jo daiktų atsirado kito žmogaus rankose. „Turbūt tai pirmas kartas, kada aš kažkam į rankas davęs savo telefoną, na, bet juk be manęs jo neatrakinsite“, –  nerimo neslėpė B. Vanagas.

Laidos vedėjas Timūras Augucevičius prieš kiekvieną užduotį stengėsi nuraminti svečią, tačiau, kad ir kokie nuoširdūs ar stiprūs įtikinėjimai buvo, deja, Benedikto įtikinti nepavyko. Ir jis atskleidė vieną iš priežasčių, kodėl taip yra.

„Tikiuosi, kad nesugadinsiu laidos, bet yra dalykų, kurie pas mane gyvenime tiesiog nevyksta. Kadangi esu ypatingai viešas žmogus ir ne visus mano juokus supranta socialinė medija, tai teks atsisakyti tam tikrų jūsų užduočių. Gyvenime esu ne kartą ir ne du pamokytas, todėl su mano pavarde kyla visokios straipsnių antraštės. Nenoriu žurnalistams padėti, kad ir kokia linksma ir nuotaikinga jūsų laida būtų. Labai atsiprašau. Su manimi taip jau būna, aš gal kartais ir žaidžiu gyvenime tam tikrus dalykus, bet ir turiu tam tikras ribas“, – atviravo Benediktas Vanagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nikita

nikita portretas
labai prasau,nustokit tuos Vanago pjarus per visus laikrascius ,televiza, juokinga darosi,zmogus nieko nepasiekes,susireiksmines negali ,tiesiog ligonis,negi nera rasyti apie kitus lenktininkus, ir dar zmogus kuris sumuse moteri

ogi

ogi portretas
zymus chuliganas kaip ir kt sportchamai /runkeliai tr AUTOPYDAS===

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
"Žymus" lenktyninkas? na kvailiau nesugalvosi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių