Baisią traumą patyrusi Ž. Pinskuvienė atidėjo vestuvių planus ir nuo blogos akies įsisegė žiogelį

Ką tik prasidėjusi vasara žada atostogas ir keliones. Krypčių – begalybė, pradedant legendine Palanga baigiant kruizais aplink pasaulį ar į Antarktidą. Statistika byloja, kad lietuviai ištikimiausi Turkijai, šiemet į jos kurortus skris rekordiniai turistų skaičiai. Deja, net pačios brangiausios ir geriausiai suplanuotos išvykos gali baigtis nelaime

Apie pastarąsias trauma pasibaigusias atostogas Egipte papasakojo Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė. „Labai nepavykusi kelionė, kurią norėčiau pamiršti ir kad daugiau tokių akimirkų nebebūtų, – kalbėjo merė ir jaudinosi, kad kalbėti jai vis dar sunku. – Labai atsiprašau, kad mano kalba nėra labai raiški, nes šiuo metu yra sugipsuota visa apatinė žandikaulio dalis, dar gydytojai spręs, ar bus reikalinga operacija ir ar reikės statyti į žandikaulį metalinius strypus. Bet viskas tik į naudą, valgau tik per šiaudelį, ir tik skystą maistą.

Esu dėkinga draudimo kompanijai, kuri mane draudė, nes tuo metu, kai viskas išbyrėjo, vietos gydytojai nieko nedarė, kol nebuvo susiekta su draudimo kompanija, ir ji nepatvirtino, kad viskas bus apmokėta. Operacijos, narkozės – viskas buvo aukščiausiame lygmenyje“.

Ž. Pinskuvienė sakė, kad prisiklausė įvairių kalbų, kas jai iš tikrųjų atsitiko. „Žmonės sprendžia, ar iš tikrųjų kažkas buvo, neva darė operaciją, kad skruostai didesni atrodytų. Tikrai nenorėčiau pasakoti visų smulkmenų. Buvo labai nemaloni patirtis, kritimas, kurio neprisimeni, smakras susiūtas, sugipsuoti, kol kas sustatyti į vietą dantys, bet ar prigis, neaišku“.

Merė teigė, kad sulaukė patarimų saugoti nuo blogos akies – kažkas sėkmingai moteriai pavydi. „Gavau iš močiučių laiškų, kad turiu nešioti įsisegusi žiogelį, nes kažkas nužiūrėjo, kažkoks moteriškas pavydas. Tai nešioju tą  žiogelį. Kartais reikia močiutėms tikėti, nes jos gero linki“, – Ž. Pinskuvienė pademonstravo ant švarko pamušalo įsegtą žiogelį, apsaugantį nuo blogos akies.

Skaudi trauma pakoregavo ir šios vasaros Pinskų planus rengti antras vestuves ir atšvęsti santuokos 25-metį. „Norėjome naujų vestuvių ir pakartoti medaus mėnesį Kretoje, Santorine, šio sumanymo atsisakėme, nes visi finansai nueis į kitus dalykus. Kad grįžčiau į ankstesnę būseną, reikalingi be proto dideli pinigai. Bet liepą išvažiuosim į Palangą ir pereisim Meilės alėja, ką darom jau dvidešimt metų. O žiemą planuojame trims savaitėms kiek toliau išskristi“, – sakė moteris.

LNK nuotr. 

Apie savo keliones pasakojo ir keliautojas Mantas Bertulis, kuris paaiškino savo tradiciją kelionėse nusifotografuoti nuogam. „Jau dešimt metų turiu šią durną tradiciją. Istorija tokia – kai iš Žydrūno Ilgausko atėmė Lietuvos pilietybę, jis sakė: pabučiuokit man į užpakalį. Aš tuo metu buvau Portugalijoje ir taip pat sakiau: tai jūs man pabučiuokit į užpakalį. Taip ir prasidėjo. Antarktidoje irgi pavyko, nežinau, gal vaikų jau nebus, dar netikrinau, bet maniau, kad kojos tikrai nušals. Sniegas ten visai kitoks nei čia, didelis vėjas“.

LNK nuotr. 

Daug keliaujantis Žilvinas Grigaitis pasakojo nusivylęs po pandemijos suprastėjusiomis turizmo paslaugomis. „Praėjusias metais apskridau pasaulį du kartus. Tenka skraidyti tiek verslo, tiek pirmąja klase, bet pandemija padarė savo: nėra kokybės, yra taupoma gėrimų, maisto, komforto sąskaita. Anksčiau džiugindavo žinomų prabangos prekės ženklų piniginės, brangus šampanas, vintažiniai konjakai. Tas pats viešbučiuose. Berlyne, penkių žvaigždžių viešbutyje, uždarytas SPA, išleistas  baseinas, sako, mums per brangu paleisti. Bet kambarys kainuoja 390 eurų parai, kai rezervuoji, nėra tokis informacijos, o atvykęs pamatai tokias nemalonias kelionines grimasas“.

LNK nuotr. 

Nuomonės formuotoja Simona Lipnė, pamačiusi nuomos kainas Palangoje, pasakojo pati įsigijusi namus pajūryje. „Mes, penkių asmenų šeima, prieš kiek laiko išsinuomojome namą Kunigiškėse. Tuo metu mėnesio nuoma kainavo 1 tūkst. ar 1,2 tūkst. eurų, nemažai pinigų, bet vasara, galvojam, bus šeimos atostogos. Po metų tą patį namą norėjome išsinuomoti – paprašė 3,5 tūkstančio plius komunalinių. Supranti, kad tai nėra logiška. Tuomet pradėjome ieškoti namų pajūryje ir nusipirkome tą patį namą net nevažiavę dar sykį jo pažiūrėti. O kai šalia mūsų pradėjo statyti kitą projektą, pasidomėjome ir sužinojome, kad už kvadratą ten prašo aštuonis kartus daugiau nei mes mokėjome. Dabar galėtumėme daugiau nei dvigubai užsidirbti pardavę savo būstą“, – apie lietuviško pajūrio kainas kalbėjo S. Lipnė.

Atostogų spalvos, skoniai ir mados – „KK2 penktadienyje“  šį vakarą 19.30 val. per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vycka

Vycka  portretas
Pinskuvienė komunistinė prostitutė kaip ir jos Pinskus. Šitie raudonšikniai kremliaus chalopai turi būti išbraukti iš Lietuvos politinio gyvenimo.

reiškia

reiškia portretas
ji dar ir prietaringa.

Netikiu sapalonėm

Netikiu sapalonėm portretas
Skaičiau kad Pinskuvienė ajarouoste girta grįždama iš atostogų sukėlė skandalą Pinskui sunkiai sekėsi nuramyti girtą žmoną tai gal ir šį sykį girta patyrė traumą ir žmonėm meluoja nes ruskių pakalūjos Maskvos krembliaus klapčiukės yra neteisingos Lietuvos išdavikės
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių