A. Baukutė: manyje niekas neįžvelgė gražuolės manekenės su laibomis kojomis

  • Teksto dydis:

Jau greitai startuosiantis laukiamiausias BTV muzikinis projektas netikėtai išpildė Astos Baukutės svajonę. Kino, teatro ir televizijos aktorė labai apsidžiaugė, jog už komisijos stalo kartu sėdės su Vyteniu Pauliukaičiu.

„Man didelė garbė dirbti kartu su vienu geriausių Lietuvos režisierių. Būdama šalia Vytenio Pauliukaičio visuomet jaučiu norą pasitempti. Džiugu, jog muzikinis projektas išpildė šią mano svajonę“.

Jaunystėje Asta Baukutė niekuomet nepraleisdavo Vytenio Pauliukaičio režisuotų mis konkursų. „Stebėdavau konkursus ir trokšdavau juose dalyvauti. Tačiau manyje niekas neįžvelgė gražuolės manekenės su laibomis kojomis. O aš taip svajojau patekti į genialiojo režisieriaus rankas. Prabėgus keliems dešimtmečiams mes kartu su Vyteniu Pauliukaičiu sėdim už vieno stalo. Todėl dabar man jau nebesvarbu, ar aš stora, ar aš plona”.

„Muzikinės kaukės” komisijos narė Asta Baukutė džiaugiasi ne tik režisieriaus Vytenio draugija, bet ir suteikta galimybę prisidėti prie šou kūrimo. „Šis muzikinis projektas yra profesionalus tiek iš muzikinės, tiek iš aktorinės pusės. Aktorinio meistriškumo katedra laidos dalyviams turėtų ko pavydėti”.

„Muzikinė kaukė“ kuriama pagal garsaus formatų kūrėjo „Endemol“ formatą „Your Face Sounds Familiar“. Muzikinio šou vedėjas Algis Ramanauskas. Laidos dalyvių pasirodymus vertins keturi komisijos nariai: Vytenis Pauliukaitis, Radži, Asta Baukutė ir Mantas Stonkus. Laida startuos spalio mėnesį per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mmm

mmm portretas
komisija ,dėl kurios dauguma žiūrovų išjungs televizorius!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių