„Bernužėliai“ prakalbo apie pavadinimo keitimą: svarbiausia nepavirsti „Mergužėlėmis“

  • Teksto dydis:

2019 m. debiutavusi vaikinų grupė „Bernužėliai“ džiaugiasi puikia praėjusia vasara. Anot grupės narių Nerijaus ir Luko, koncertų net neskaičiavo, o kartais tekdavo iš vieno pasirodymo skubėti į kitą. Apie karjeros pradžią, koncertus ir kaip ateityje gali keisti grupės pavadinimas „Bernužėliai“, pasakojo grupės nariai.

Nerijus ir Lukas atskleidė, kad pačioje muzikinės karjeros pradžioje nemažai koncertuodavo įvairiose krepšinio aikštelėse. Negana to, dainininkas Lukas Bartulis ilgus metus aukštelėje ne tik dainavo, bet ir dirbo Prienų arenos pranešėju.

Dabar „Bernužėliai“ dainuoja ne tik aikštelėse – koncertų tiek daug, kad kartais reikia lėkti iš vieno į kitą.

„Vasaros sezonas praūžė, jau galime nusiraminti, bet vasarėlė buvo griežta. Tikslaus skaičiaus koncertų nepasakysime, bet per savaitę turėjome tik tris laisvas dienas“, – kalbėjo vaikinai laidoje „Šeškinės 20“.

Anot grupės narių, koncertų geroms grupėms niekada netrūks. Maža to, paklausa yra didžiulė – tik spėk dainuoti.

„Gali būti dar 20 tokių pačių grupių Lietuvoje, bet visi turės, kur dainuoti. Visi nori koncerto šeštadienį, 20 val., visuose Lietuvos galuose. Kitas – šeštadienį, 22 val.. Ir suspėk, kad gudrus!“ – pasakojo dainininkai.

Paklausti, ar ir ateityje vadinsis „Bernužėliais“, vaikinai šypsojosi – tai yra vienas dažniausiai jiems užduodamų klausimų.

„Svarbiausia nepavirsti „Mergužėlėmis“ pagal šių laikų tendencijas“, – juokėsi grupė.

Muzikantai svarstė, gal su metais reikėtų, jog grupės pavadinimas atspindėtų brandą ir amžių.

„Gal būsime „Bernais“, o po to „Bočiais“, – juokavo „Bernužėliai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
Smagu klausytis tikrų vyrų!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių