Pereiti į pagrindinį turinį

Beyoncei – 11 MTV video muzikos apdovanojimų nominacijų

2016-07-27 06:35
BNS inf.

Beyonce (Bejonsė) antradienį gavo daugiausiai nominacijų MTV video muzikos apdovanojimams, kuriomis įvertinamas jos filmas-albumas „Lemonade“.

Popmuzikos deivė pretenduoja į 11 iš MTV video muzikos apdovanojimų, kurių įteikimo ceremonija įvyks rugpjūčio 28 dieną Niujorko arenoje „Madison Square Garden“.

Britė Adele (Adel) su aštuoniomis nominacijomis liko antroje vietoje. Septynias iš jos nominacijų pelnė „Hello“, kuris buvo peržiūrėtas daugiau kaip 1,6 mlrd. kartų ir yra penktas per visą istoriją pagal peržiūrėjimų skaičių klipas „YouTube“.

„Hello“, kurį nufilmavo kanadiečių režisierius Xavier Dolanas (Ksavjė Dolanas), yra pirmas muzikinis klipas, sukurtas IMAX formatui.

„Hello“ dėl Metų klipo apdovanojimo varžosi su Beyonce „Formation“, kuris yra politiškiausias darbas per buvusios „Destiny's Child“ dainininkės karjerą – jai prisidėjus prie protestų judėjimo „Black Lives Matter“ („Juodųjų gyvybės svarbios“).

Melinos Matsoukas (Melinos Macukas) nufilmuotame „Formation“ vienu metu rodoma į orą rankas iškeliančių policininkų eilė ir grafitis „Liaukitės šaudę mus“.

Klipas supykdė kai kuriuos konservatyvius komentatorius ir įstatymo priežiūros grupes – pasipiktinta, kad Beyonce atliko šią dainą per amerikietiškojo futbolo nacionalinės lygos finalą „Super Bowl“, žiūrimiausią metų televizijos transliaciją.

„Formation“ yra pirmas singlas iš albumo „Lemonade“, kurį ji išleido balandžio mėnesį drauge su filmu televizijai HBO.

Albume ir filme yra daugybė užuominų apie neištikimybę ir atleidimą, tad pasirodė spėlionių, kad Beyonce vyras, repo magnatas Jay Z (Džėjus Zi), buvo jai neištikimas.

Jei Beyonce gautų visus apdovanojimus, kuriems yra nominuota, ji patektų į MTV istoriją. Dabar daugiausiai per vieną vakarą gautų MTV video muzikos apdovanojimų rekordas priklauso Peteriui Gabrieliui (Piteriui Geibrieliui). 1987 metais jis gavo 10 statulėlių už animacija praturtintą „Sledgehammer“.

Tarp kitų Metų klipo kategorijos nominuotųjų yra Kanye Westo (Kanajaus Vesto) prieštaringai vertinamas „Famous“, kuriame reperis giriasi, kad popmuzikos superžvaigždė Taylor Swift (Teilor Svift) galbūt su juo miegojo ir kad jis ją padarė įžymią. Klipe lovoje matoma ne tik nuoga moteris, labai panaši į T. Swift, bet ir nuogi kitų įžymybių antrininkai ar atvaizdai, tarp jų – respublikonų kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas. 

Minimoje svarbiausioje kategorijoje taip pat varžysis du klipai, kuriuose dominuoja šokis, – reperio Drake'o (Dreiko) „Hotline Bling“ ir popmuzikos įžymybės Justino Bieberio (Džastino Biberio) „Sorry“.

„Sorry“ yra šeštas pagal peržiūrėjimų „YouTube“ skaičių klipas, labai nedaug atsiliekantis nuo Adele „Hello“, kuris buvo išleistas pernai tą pačią dieną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų