Pereiti į pagrindinį turinį

Bieberis Majamyje sučiuptas dėl traukos lenktynių ir apkaltintas vairavimu apsvaigus

2014-01-24 06:39
BNS inf.
Varžybose dėl „Twitter“ sekėjų Justinas Bieberis aplenkė Lady Gagą
Varžybose dėl „Twitter“ sekėjų Justinas Bieberis aplenkė Lady Gagą / Scanpix nuotr.

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis (Džastinas Biberis), kurį policija anksti ketvirtadienį Majami Biče sučiupo dalyvaujantį traukos lenktynėse, buvo apkaltintas vairavimu apsvaigus.

Įtariama, kad dainininkas gėrė alkoholį ir rūkė marihuaną. Šis areštas yra dar viena iš visos virtinės problemų - pradedant konfliktais Australijoje ir Brazilijoje dėl grafičių, baigiant praėjusios savaitės krata jo namuose, - teršiančių kažkada nepriekaištingą 19-mečio J.Bieberio įvaizdį.

Policija sakė, kad kanadiečių dainininkas lenktynėse dalyvavo su išsinuomotu geltonu „Lamborghini“, gyvenamojo rajono gatvėje. Jis buvo areštuotas kelios minutės po 4 val. ryto (11 val. Lietuvos laiku).

Majami Bičo policijos viršininkas Raymondas Martinezas (Raimondas Martinesas) žurnalistams sakė, kad J.Bieberis arešto metu kalbėjo padrikai ir nepateikė galiojančio vairuotojo pažymėjimo.

Po kelių valandų, vilkėdamas oranžinį kalinio kombinezoną, J.Bieberis pasirodė Floridos teisme, kur teisėjas paskyrė jam 2,5 tūkst. dolerių užstatą.

Netrukus jis išėjo iš kalėjimo ir atsisėdęs ant savo sportinio automobilio mojo gerbėjams.

Be kaltinimų dėl vairavimo apsvaigus, jam taip pat gresia kaltinimai pasipriešinus areštui ir vairavus su vairuotojo pažymėjimu, kurio galiojimas pasibaigęs.

Policija paskelbė dvi J.Bieberio nuotraukas, kurių vienoje jis šypsosi kiek apsiblaususiomis akimis, o kitoje atrodo rimtesnis, ir filmuotą medžiagą apie jo areštą.

Policijos raporte sakoma, kad dainininkas neišlaikė blaivumo testo, nuo jo sklido „alkoholio kvapas“, jo akys buvo „pasruvusios krauju“, o sąmoningi judesiai – lėti.

Pareigūnai nurodė, kad jis arešto metu su jais nebendradarbiavo ir žodžiu juos įžeidinėjo, be to, iš pradžių atsisakė lipti iš automobilio.

Naujienų pranešimuose sakoma, kad J.Bieberis policijai prisipažino vartojęs alkoholį, išgėręs receptinių vaistų ir rūkęs marihuanos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų