Boksininko E. Petrausko šeima į savo gyvenimą įsileido jų nekenčiančią socialinių tinklų žvaigždę

  • Teksto dydis:

Olimpinis prizininkas, boksininkas Evaldas Petrauskas susidūrė su problema, kurios negali įveikti. Tai – internetinės patyčios. Po straipsniais apie Petrauskų šeimą nuolat pilasi tulžingi, žeidžiantys komentarai, ypač apie E. Petrausko žmoną Godą Petrauskienę.

„Jie labai veikia. Po kiekvieno straipsnio sulaukiame įžeidžiančių komentarų, ypač dėl Godos išvaizdos. Jiems netinka viskas, kaip mes kalbame, ką mes veikiame, ar kaip gyvename“, – guodžiasi E. Petrauskas. 

G. Petrauskienė socialiniuose tinkluose atvirai dalinasi grožio procedūromis ir atliktomis plastinėmis operacijomis, o tai nepraslysta pro piktų komentatorių akiratį. Viena jų, socialinių tinklų žvaigždė Gerda Biel. Mergina tiesiai pripažįsta, kad Petrauskų nemėgsta. Ir kartkartėmis savo nemeilę išreiškia komentarais.

„Manau, kad jie per daug visur lenda, o Godos daromos operacijos –  viso labo vyro užgaidų tenkinimas“, – įsitikinusi Petrauskų nemėgstanti G. Biel. 

Jau šį penktadienį LNK interneto televizijoje portale startuoja naujas realybės šou „Nekenčiu žvaigždės“, kuriame akis į akį susitiks heiteriai ir žvaigždės, ir visos pastabos bei neapykanta bus išsakyta į akis. Heiteriai turės galimybę praleisti dieną su savo nemėgstamomis žvaigždėmis, patirti tai, kuo kasdien gyvena žinomi žmonės.

Ar po susitikimo nekentėjai pakeis savo nuomonę? Ar neapykanta tik dar labiau padidės? Pirmojoje „Nekenčiu žvaigždės“ dalyje – Petrauskų bei G. Biel susitikimas. Ar G. Petrauskienė ir G. Biel paspaus viena kitai ranką?



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEMANAU , KAD TIE KOMENTARAI BŪTINAI PIKTI

NEMANAU , KAD TIE KOMENTARAI BŪTINAI PIKTI portretas
Jei komentatorius išsako nuomonę , kuri nepaglosto oponento savymeilės , tai nereiškia NEAPYKANTOS. Nereikia taip kurybingai suprasti komentarų apie save , ypač , kai pats provokuoji...

idomu???

idomu??? portretas
kuo yra nusipelne sitie KAIMIECIAI ,kad apie juos rasytu toks solidus dienrastis,na jis tai olimpinis prizininkas,na bet ji tai is runkeliu(pagal patriarcha) negi kam nors idomi,nebent jam paciam,net pakalbet normaliai nemoka...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių