Pereiti į pagrindinį turinį

Božolė choras nuotaikinga daina kviečia pagelbėti skurstantiems vaikams

2013-09-27 11:07
DMN inf.
Tomo Urbelionio (BFL) nuotr.

Iki trečiojo UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ likus vos dviem savaitėms, paramos renginio dalyviai pluša repeticijose. Ypatingai ruošiasi dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara ir jo vadovaujamas Božolė choras, dovanosiantis muzikinę premjerą. Paaukoti skurde gyvenantiems Tanzanijos vaikams kompanija pakvies lietuviškai atlikdama legendinį devintojo dešimtmečio kūrinį, grupės „Army of Lovers“ superhitą „Give my life“. Projekto „Chorų karai“ nugalėtojų teigimu, specialiai šou ruošiama daina turėtų priminti gyventojams, kad net į liūdnus dalykus galima žvelgti pozityviai.

„Nors UNICEF kovoja prieš skurdą, gelbėja mirštančius vaikus, visgi šie darbai paženklinti kilnumu, juose daug šviesos, vadinasi, ir linksmybių. Todėl specialiai šiai progai parinkome labai pozityvų kūrinį, kurį pirmą kartą atliksime būtent šiame renginyje. Daina mums labai patinka, be to, idealiai tinka entuziastingam chorui“, - sakė grupės „Rondo“ narys A. Ivanauskas-Fara.

Pasak Kauno rajono Božolė choro vadovo, kūrinio „Give my life“ repeticijos šiuo metu yra pačiame karštymetyje. „Repetuojame kone kasdien. Jau suderinome vokalą ir orkestruotę, dabar šlifuojame šokio dalį. Ruošiamės labai rimtai ir atsakingai. Manau, tai bus išties grandiozinis pasirodymas, kuris turėtų pažadinti žiūrovų sąmoningumą, ir žinoma, priversti, dainuoti kartu“, - šypsojosi muzikantas.

Apie tai, kad Božolė choras ir jo generolas A. Ivanauskas-Fara sugeba išjudinti klausytojus ir pavergti jų širdis, jau ne kartą įrodė projektas „Chorų karai“, kuriame ši kompanija skynė laurus.

Anot „UNICEF Lietuva“ vykdomosios direktorės Jovitos Majauskaitės, trečiasis UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ tradiciškai žiūrovų nesistengs virkdyti. „Renginys bus kupinas juoko ir pozityvumo, smagios muzikos ir gyvų emocijų. Toks receptas veikia daug geriau nei tiesmukas ašarojimas. Be abejo, kalbėsimės ir rimtomis temomis – apie tai, kaip gyvena Tanzanijos vaikai ir šeimos išgirsime iš mūsų misijos dalyvių lūpų“, - sakė ji.

Be A. Ivanauskas-Faros ir Kauno rajono Božolė choro, UNICEF šou pasirodys daugelis Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių: Andrius Pojavis, Stasys Povilaitis, Neda ir Olegas Ditkovskis, Ieva Narkutė, Šachmatinis choras, Martynas Kavaliauskas, Jeronimas Milius ir kiti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų